Annons
 

Smarta uppfinningen som gör att du aldrig mer får skavsår

Sommaren är skavsårens absoluta högtid. Men nu kan det vara förbi, en ny produkt ska nämligen göra det omöjligt för dig att få skavsår!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

En hel dag i nya skor i kombination med svettiga fötter brukar ofta bara leda till en sak: skavsår. Och precis när du har börjat lufta dina fötter i öppna sander så ska du linda in dem i plåster, det går att hålla sig skratt i såna situationer om man säger så.

Annons

Lista: Baaam slår hål på åtta vanliga skönhetsmyter

Men nu ska det här problemet vara ett minne blott! Dana Ward och Adam Kolom såg allvaret i sommarens omplåstrade fötter och tog tag i saken, där föddes PreHeels.

preheels

Så här ser Kickstarter-annonsen ut för det uppstartade projektet.

PreHeels är en spray som ska lägga sig som en skyddande hinna över fötterna och därför göra det omöjligt att få skavsår. Du ska bara applicera sprayen på dina fötter, låta det torka i en minut och resultatet blir en barriär som skyddar huden mot friktionen från de nya skorna.

Dana och Adam har jobbat fram produkten i tre år och har nu startat en Kickstarter-kampanj för att ge sin idé en riktigt skjuts. I skrivande stund har produkten 558 välgörare som sammanlagt samlat in drygt 420 000 kronor.

Ännu mer läsning:
Fem tips för att lyckas med pastellhåret i sommar
Så får du bort tuffa foundationfläckar från kläderna
Vanliga misstaget du ska undvika när du rakar benen

Foto: IBL