Annons
 

Solgula favoriter

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Här kommer några solgula favoritlooks att inspireras av . Fler gula tips hittar du på min sida i nya numret av Baaam som finns i butik torsdag. Gillar du väskor och vintage? Missa inte min blogg på: hulda.baaam.se

Annons

kors-164041

1) Michael Kors: Så här vill jag se ut i sommar! Klumpiga klackar, plagg med vidd och gul och vitrandig sjömanstrunk.

versace-16483-1

2) Versace: Fantastisk gul klänning. Spana in hjärtdetaljerna. Snyggt kombinerat med guldsandaletter.

jenden-11150

3) Nathan Jenden: Färgsprakande, feminint, unikt och med rosa detaljer. Tveksamt om det kan bli bättre än så. Tredjeplatsen beror enbart på det kanske för färgglada pumpsen i kombination till resterande outfit men annars full pott!

max-mara-16248

4) Max Mara: Vackraste nyansen. Kanske att helgul kostym och topp under är något i hästväg men tycker ändå att det är väldigt inspirerande, mycket på grund av hennes modellgranne vid sidan. Se så snyggt knallgult coh beige funkar ihop. Gör din egen mix och kör ett av plaggen och kombinera med neutraler upptill eller nedtill.

valli-16026

5) Giambattista Valli: Romantisk och klassisk klänningsmodell som är smickrande för många olika kroppar. Inspireras och leta efter din egna 50-tals klänning på second hand som du garanterat är ensam om på sommarfesten. Uppdatera med nya skor och väska.