Annons
sommarens sexproblem
 

Sommarens vanligaste sexproblem (och lösningarna!)

Sexlivet behöver inte stråla bara för att solen gör det – tvärtom. Baaam löser några vanliga problem med sommaren som gemensamt tema.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Du kommer även att gilla:
Baaams läsare: ”Vi förverkligade våra sexfantasier”
Sju tecken på att du är riktigt bra i sängen
Vad tycker män om sex – egentligen

#1: Kondompaniken

Det är sommar, det är sol, du har träffat en snygg kille och ni vill ha sex. Nu. Men ingen av er har en kondom och ni är i tjottahejti. ”Äsch, vi kör ändå”, tänker du och ditt ragg, men med appen K de luxe finns det inga ursäkter till att skippa skyddet. Den är helt gratis och visar var närmsta inköpsställen ligger med hjälp av gps. Smart, smidigt och ett enkelt sätt att slippa klamydia i sommar.

Annons

#2: Släkteffekten

Du är på landet med din partner. Farfar och farmor snarkar i rummet bredvid, småkusinerna skriker i hallen och dina föräldrar önskar er ömt ”Godnatt” innan läggdags. Nej, vi tycker inte heller att det utgör de bästa förutsättningar för hett sommarsex. Under en familjehelg är det faktiskt bäst för alla inblandade att skippa sexuella aktiviteter, sommar som vinter.

#3: Gräset är grönare på andra sidan

Varma sommarkvällar kan frestelserna kännas fler än någonsin och let’s face it: Alla blir lite snyggare i juni, juli och augusti. Självklart ska inte vädret ha någon inverkan på hur trogen du är din partner, eller hen mot dig, men tänk till lite innan. Det kanske inte är världens bästa grej att nakenbada med en snygging från kvällens grillfest om du är i ett förhållande? Bestäm var gränserna går i ert förhållande och håll er till dem.

#4: Liggstressen

Sommar, lediga dagar, brunbrända ben och doften av solkräm. Under våren gör bara tanken på alla de här faktorerna tillsammans, att du nästan spricker av längtan. Men när de lediga sommardagarna infinner sig får du panik. Plötsligt känns allt bara jättejobbigt. Lusten har ersattas av en liggstress, för nu när ni är lediga måste ni ju ”passa på”. Försök att strunta i det där. Sex blir inte bättre för att ni har semester, ni gör ju massor av annat kul just då!

#5: Lost in translation

En sommarflirt i semesterparadiset är spännande, hett och oh så fantastiskt. Men det är inte alltid så lätt att kommunicera med en främmande kärlek. Med appen Tap & say trycker du på frasen du vill säga och spelar upp direkt i mobilen, helt utan usla uttal och pinsamma missförstånd. Kostar 29 kr och inkluderar 12 språk, bland annat italienska, franska, japanska och tyska. C’est parfait!

Läs även:
Här är könssjukdomarna som smittar via oralsex
”Hur berättar jag för min partner att jag har en könssjukdom?”
Här är de sexigaste platserna i hela världen

Foto: Thinkstock

 
Annons