Annons
 

Stilikonen Ashley Benson: ”Jag är dålig på att klä upp mig”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
ashley_benson

Ashley Benson är veckans stilikon!

Ashley Benson slog igenom som världsstjärna genom succéserien ”Pretty Little Liars” där hon spelar Hanna Marin. Ashley har en avslappnad och cool stil och gillar att variera sig mellan olika klädstilar. Hon inspireras ofta av karaktärerna hon spelar och ibland tar hon med sig Hannas kläder hem.

Annons

– Jag älskar Hannas kläder men i serien bär jag för mycket höga klackar och accessoarer. Jag är en ganska enkel och avslappnad person. Alla mina vänner älskar att klä upp sig men jag är så dålig på det, jag trivs bäst i T-shirt och jeans, säger Ashley.

ashley_benson5

Nyckelplagg – T-shirt: Ashley gillar att göra statements med sina plagg, som den här T-shirten med tryck. Jacka från Doma och jeans från 7 for All Man Kind.

ashley_benson3

Nyckelplagg – Kjol: Ashley visar ett det funkar att kombinera en oversizead T-shirt med en maxikjol. Skor från Grey City.

ashley_benson1

Nyckelplagg – Skor: Ashley klär sig gärna rockigt då och då och adderar lite färg i form av röda skor. Väska från Dolce & Gabbana.

ashley_benson4

Nyckelplagg – Keps: Ashley är streetchic i T-shirt med tryck, Converses och snapbackkeps från Dope Couture.

ashley_benson2

Nyckelplagg – Väska: Ashley är vardagschic i en klassisk look med svart topp och blommig kjol. Väska från Dolce & Gabbana och solglas från Prada.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures