Annons
 

Stilikonen Bella Thorne: ”Jag vill visa vem jag är genom mina kläder”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
bella_thorne

Bella Thorne är veckans stilikon!

Bella Thorne är bara 15 år men hon har redan hunnit medverka i stora TV-serier som ”Big Love” och ”Shake It Up” och har precis fått skivkontrakt. På den senaste tiden har Bella levererat den ena fina outfiten efter den andra och hennes klädstil är både trendig och lekfull.

Annons

– Jag vill att mina fans ska se min personlighet och mitt humör genom mina kläder. När jag har slitna jeans och en rolig T-shirt så vet dem att jag är avslappnad och när jag har söt klänning vet dem att jag är glad och sprallig.

bella2

Nyckelplagg – Keps: Gör som Bella och satsa på en sportchic outfit i sommar genom att addera en keps och ett par sneakers till din klänning.

bella3

Nyckelplagg – Shorts: Bella kombinerar sina mönstrade shorts med en enkel vit topp. Ett snyggt stylingknep är att färgmatcha dina skor med ett stort halsband.

bella4

Nyckelplagg – Tröja: De hjärtformade solglasögonen och den prickiga kragen är spännande små detaljer som gör Bellas look komplett.

bella

Nyckelplagg – T-shirt: Bella gillar kontraster och här kombinerar hon avslappnade shorts och sneakers med en lekfull T-shirt och hårrosett.

bella5

Nyckelplagg – Jacka: Bella skapar en fin helhet genom att färgmatcha skjorta och byxor med varandra och kombinera med en jacka med matchande skor.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures