Annons
 

Stilikonen Dakota Fanning: ”Jag ber min lillasyster Elle om stilråd”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
dakota_fanning

Dakota är veckans stilikon!

Skådespelerskan Dakota Fanning, 19, har en coolt avslappnad stil. Trots att hennes lillasyster Elle Fanning är fyra år yngre så är det till hennes som Dakota vänder sig om hon behöver stilråd.

– Elle lånar mina kläder ibland men hennes stil är helt annorlunda jämfört med min. Hon har en mycket mer äventyrlig och vågad stil. Ibland har jag dagar då jag måste gå till min lillasyster och fråga ”gillar du den här outfiten?”. Det är lite sorgligt att en storasyster behöver be sin lillasyster om stilråd men hon förtjänar verkligen det, säger Dakota i en intervju.

Annons

dakota

Nyckelplagg – Stövlar: Dakota älskar knähöga stövlar och matchar dem gärna med en kortare klänning. Stövlar från Alexander Wang och klänning från Acne.

dakota5

Nyckelplagg – Jeans: Dakota är bra på att skapa outfits med kontraster. Här kombinerar hon ett par pojkvänsjeans från Current/Elliott med ett par eleganta klackar från Christian Louboutin.

dakota4

Nyckelplagg – Byxor: Gör som Dakota och kombinera en skinnjacka med ett par skinnbyxor och bryt av med en klassisk vit skjorta. Byxor från Current/Elliott.

dakota2

Nyckelplagg – Topp: En helsvart outfit funkar vilken dag som helst. Topp från Helmut Lang, ballerinaskor från Chanel och väska från Céline.

dakota3

Nyckelplagg – Skor: Till en svart outfit är det snyggt att bära ett par skor i metallic. Dakotas kommer från Miu Miu.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures