Annons
 

Stilikonen Dianna Agron: ”Jag blev modeintresserad när jag satt front row på min första visning”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
dianna_agron

Dianna Agron är veckans stilikon!

”Glee”-stjärnan Dianna Agron har på senare tid blivit en stilikon att räkna med men nu avslöjar hon att hon inte alltid har varit så intresserad av mode.

– Jag brukade inte vara den tjejen som var intresserad av lyx eller extraordinära kläder och skor. Det var först i det filmiska ögonblicket när jag fick sitta front row i Paris på min allra första modevisning, Louis Vuittons höstvisning 2012 som det ändrades. När jag satt där och andades in all glitter och glamour kände jag att jag förvandlades. Från den stunden visste jag att mode skulle komma att spela en stor roll i mitt liv, säger Dianna till tidningen Glamour.

Annons

dianna

Nyckelplagg – Skor: Dianna kombinerar en bohochic maxiklänning med ett par tuffa skor från Alexander Wang.

dianna2

Nyckelplagg – Solglasögon: Dianna klär sig i en klassisk svartvit look med solglasögon från The Row och loafers från Mara & Mine.

dianna3

Nyckelplagg – Väska: Kombinera en blommig söt klänning med rockiga, svarta accessoarer. Diannas favoritväska är från Helmut Lang.

dianna4

Nyckelplagg – Kjol: En svart volangkjol och en mönstrad blus är den perfekta kombinationen på lunchmötet.

dianna5

Nyckelplagg – Klänning: Det var ju Louis Vuitton som fick Dianna att upptäcka mode och den här klänningen från modehuset bar hon nyligen på en tidningsplåtning.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures