Annons
 

Stilikonen Heidi Klum: ”Lev ditt liv som om du behövde visa dig i bikini varje dag”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
heidi_klum

Heidi Klum är veckans stilikon!

Supermodellen Heidi Klum, 40, är en riktig modeveteran och hon ser alltid helt fantastisk ut oavsett tid på dygnet eller året. Trots att hon inte längre är underklädesmodell för Victoria’s Secret ser hon alltid till att hålla sig i form.

Annons

– På vintern äter alla jättemycket och sedan ska de banta innan sommaren kommer, jag tror inte det är hälsosamt. Ändra istället din livsstil och lev hälsosamt året runt, ät rätt, träna och drick mycket vatten. Lev ditt liv så att du alltid är redo att se bra ut i en bikini, säger Heidi.

heidi

Nyckelplagg – Kjol: Heidi mönstermixar som ett riktigt proffs med en randig tröja kombinerad med en blommig kjol från Dolce & Gabbana.

heidi2

Nyckelplagg – Klänning: Heidi visar att helsvart funkar fint även på sommaren med en indianinspirerad klänning tillsammans med svarta boots och en svart väska från Vince Camuto.

heidi3

Nyckelplagg – Tröja: Randigt är ett mönster som fungerar året runt och Heidi har många randiga tröjor i garderoben. Skor från Birkenstock.

heidi4

Nyckelplagg – Byxdress: Heidi är inte rädd för mönster och matchar en mönstrad byxdress med en mönstrad sjal från Theodora & Callum.

heidi5

Nyckelplagg – Tunika: En luftig och färgglad tunika gör de mörka jeansen riktigt somriga. Väska från Jimmy Choo.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures