Annons
 

Stilikonen Jessica Alba: ”Moderskapet har gjort mig mer självsäker”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
jessica_alba

Jessica Alba är veckans stilikon!

I sommar är Jessica Alba inte mycket för att gömma sig och klär gärna i starka färger och mönster. Sedan hon blev mamma till döttrarna Honor och Haven har hennes självförtroende förändrats till det bättre.

Annons

– Moderskapet har definitivt gjort mig mer självsäker. Jag känner mig helt avslappnad med min kropp och min syn på perfektion har helt förändrats. Var inte så hård mot dig själv, du är mer perfekt när du har lite brister. Nu fokuserar jag på min hälsa för att kunna vara stark så att jag kan spendera mer tid med mina barn, säger Jessica.

jessica

Nyckelplagg – Skor: Jessica kombinerar sin färgglada klänning med svarta accessoarer. Nyckelplagget är de coola skorna med rutnät från Surface to Air.

jessica2

Nyckelplagg – Långkjol: Efter en dag på stranden tar Jessica på sig ett vitt linne och en mönstrad långkjol från Tolani över bikinin från Mikoh Swimwear.

jessica3

Nyckelplagg – Jeans: En vardagsoutfit behöver inte vara komplicerad för att vara snygg. Jessica klär sig gärna i en enkel vit skjorta och ett par slitna jeans från Black Orchid.

jessica5

Nyckelplagg – Klänning: Jessica gillar att bära mönstrade plagg på sommaren. Den här fina klänningen kommer från Mara Hoffman.

jessica4

Nyckelplagg – Kavaj: En knallblå kavaj från Reese + Riley piffar till ett vitt linne och ett par stora jeans.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures