Annons
 

Stilikonen Lily Collins: ”Jag klär mig inte för paparazzifotograferna”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
lily_collins

Lily Collins är veckans stilikon!

Skådespelerskan Lily Collins har slagit igenom ordentligt den senaste tiden och har blivit en riktigt världsstjärna. Hennes klädstil är alltid snygg och varierande och hon har snabbt fått vänja sig att bli plåtad vart hon än går. Men Lily insisterar att hennes stil inte har ändrats sedan paparazzifotograferna började följa efter henne:

Annons

– I LA går alla kändisar runt i yogakläder och jag har aldrig varit tjejen som går runt i myskläder. Jag älskar mode och har alltid en snygg outfit redo men jag skulle aldrig ta på mig några särskilda kläder bara för att jag vet att jag kommer bli fotograferad i dem när jag går ut. Men däremot har jag blivit försiktigare med att göra knasiga ansiktsminer offentligt, säger Lily.

lily

Nyckelplagg – Väska: Lily matchar favoritväskan från Zadig & Voltaire med ett par svarta skinnskor. T-shirt med tryck från Topshop.

lily2

Nyckelplagg – Jacka: Lily väljer en färgglad skinnjacka från House of Holland under kyligare sommardagar.

lily3

Nyckelplagg – Pumps: De silverglittriga pumpsen från Christian Louboutin är pricken över i:et i den här metalliclooken.

lily4

Nyckelplagg – Hängselbyxor: Lily är både avslappnad och cool i de här hängselbyxorna från Topshop. Ryggsäck från Givenchy.

lily5

Nyckelplagg – Klänning: Lily låter sin stormönstrade klänning från McQ Alexander McQueen sticka fram under en beige kavaj.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures