Annons
 

Stilikonen Miranda Kerr: ”Min mormor är min stilförebild”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
miranda_kerr

Miranda Kerr är veckans stilikon!

I sommar mixar Miranda Kerr mönstrade plagg med coola solglasögon och ballerinaskor. Hennes snygga och avslappnade klädstil tackar hon sin mormor för som alltid har varit hennes stilförebild.

– Jag kom i kontakt med mode när jag som liten flicka klädde ut mig i min mormors garderob. Jag älskar hennes klassiska och tidlösa stil, den har verkligen inspirerat mig. Hon har lärt mig att stil inte behöver vara dyr eller komplicerad så länge du bär dina plagg med elegans och självförtroende, säger Miranda.

Annons

miranda

Nyckelplagg – Solglasögon: Miranda bär solglasögon dagligen på sommaren och gillar roliga former som de här femkantiga från Miu-Miu.

miranda3

Nyckelplagg – Skjorta: Miranda piffar till ett par klassiska ballerinaskor och tajta jeans med en leopardmönstrad skjorta från Equipment och en gul väska från Michael Kors.

miranda2

Nyckelplagg – Klänning: En randig klänning som den här från Temperly London funkar både på stranden och i stan på sommaren.

miranda4

Nyckelplagg – Shorts: Miranda färgmatchar ett par blå shorts från Isabel Marant med en jeansskjorta från Scanland & Theodor.

miranda5

Nyckelplagg – Kjol: Miranda kombinerar den leopardmönstrade långkjolen från Isabel Marant med ett enkelt grått linne och en avslappnad solhatt.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures