Annons
 

Stilikonen Nicky Hilton: ”Det dyraste i min garderob är vintage jag har fått av mamma”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
nicky_hilton

Nicky Hilton är veckans stilikon!

Stilikonen Nicky Hilton är en av modeveckornas mest flitiga besökare och under New York Fashion Week visade hon upp många fina outfits.

– Min stil är eklektisk. Jag gillar att addera lite av allt i min stil. Nytt, vintage, budget, lyx – det handlar om att mixa allt. Mycket av min garderob består av svarta plagg för det fungerar med allt. Det dyraste jag har i min garderob är vintageplagg och accessoarer som jag har fått av min mamma, säger Nicky i en intervju.

Annons

Den som är ett fan av Nickys stil kan även se fram emot hennes nya bok som släpps i början av nästa år:

– Det är en stilguide där jag delar med mig av roliga modehistorier, bilder och tips som jag har lärt mig på vägen, säger Nicky.

nicky2

Nyckelplagg – Klänning: Diane von Furstenbergs visning bar Nicky den här mönstrade och färgstarka klänningen som hon färgmatchade med sina solglasögon. Clutch från Hermès.

nicky4

Nyckelplagg – Tröja: Nicky visar upp en lekfull stil med en tröja med kanintryck. Skor från Christian Louboutin och väska från Hermès.

nicky

Nyckelplagg – Kjol: Alice + Olivias visning var Nicky ”back-to-school”-chic i en klassisk skotskrutig kjol färgmatchad med en röd clutch från Valentino.

nicky5

Nyckelplagg – Väska: Till vardags bär Nicky gärna slitna jeans tillsammans med en söt topp. Den mintgröna väskan från Balenciaga adderar färg till outfiten.

nicky3

Nyckelplagg – T-shirt: Nicky är avslappnat klädd i enkla svarta byxor och hoodie som hon bryter av med en T-shirt med tryck.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures