Annons
 

Stilikonen Nicole Richie: ”Jag designar allt själv”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
nicole_richie

Nicole Richie är veckans stilikon!

De senaste åren har stilikonen Nicole Richie byggt upp en karriär inom mode – både som programledare för modeprogram och som designer för egna märket House of Harlow 1960. Trots att hon inte är utbildad inom mode så insisterar hon på att hon gör allt själv.

Annons

– Jag känner mig väldigt välsignad som får jobba med det jag älskar. Jag har ingen formell utbildning med design är något som jag har lärt mig gradvis. Som liten tävlade jag i konståkning och redan då designade jag mina tävlingsklänningar tillsammans med min pappas kostymdesigner. Jag jobbar tillsammans med ett väldigt bra team idag men jag designar allt själv, det här inte något som jag bara sätter mitt namn på, säger Nicole i en intervju.

nicole2

Nyckelplagg – Skärp: Nicole anammar 90-talet i magkort tröja och slitna jeansshorts som hon bryter av med ett tufft nitskärp från YSL.

nicole3

Nyckelplagg – Skor: Nicole satsar på en svartvit look från topp till tå. Herrskorna från YSL är pricken över i:et.

nicole4

Nyckelplagg – Kjol: Den blommiga kjolen är ett perfekt plagg att bära på stranden och sedan gå direkt till after beachen i.

nicole

Nyckelplagg – Solglasögon: De klassiska pilotbrillorna från Ray-Ban är Nicoles favoritbågar i sommar och hon bär dem både på stranden och på festerna.

nicole5

Nyckelplagg – Byxor: Nicole stylar de mönstrade byxorna från Givenchy med en tunika i samma mönster knuten i midjan.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures