Annons
 

Stilikonen Rihanna: ”Jag har för mycket kläder”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
rihanna

Rihanna är veckans stilikon!

24-åriga megastjärnan Rihanna imponerar ständigt med både sin musik och sin klädstil. Hon älskar att sticka ut och drar sig inte för att betala över 30 000 för snygga naglar. Men ibland kan det vara svårt att välja, även om garderoben är full av kläder:
– Jag har för mycket kläder, det finns så många olika alternativ. Men jag klär mig spontant och efter humör. Och sedan lägger alltid till en liten djärv och vågad detalj på varje outfit. Men jag klär mig inte för att vara kontroversiell, jag lever bara mitt liv, säger stjärnan i en intervju.

Annons

rihanna3

Nyckelplagg – Jacka: Rihanna klär sig gärna sportigt och tufft på samma gång. Den här sportiga och detaljerade jackan från Proenza Schouler för Opening Ceremony skriker fashionstatement lång väg.

rihanna2

Nyckelplagg – Stövlar: Rihanna livar upp en svart, enkel outfit med ett par ovanliga, vita stövlar från Chanel. De runda glasögonen från samma designer är också väldigt Rihanna.

rihanna4

Nyckelplagg – Keps: Rihanna tycker om att mixa olika stilar till en look. Att bära en keps bakochfram är ett av hennes favoritstilknep. Jacka från Norma Kamali och stövlar från Christian Louboutin.

rihanna5

Nyckelplagg – Mjukisbyxor: Rihanna klär sig gärna bekvämt. Här klär hon upp ett par mjuka mysbyxor med ett par sandaler från Manolo Blahnik.

rihanna6

Nyckelplagg – Kängor: Rihanna visar oss nordbor att ett par klassiska och rejäla kängor från Timberland både är praktiska och snygga. Gör som Rihanna och strunta i ett knyta snörena. Jacka från Acne.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures