Annons
 

Stilikonen Sienna Miller: ”Jag har inte tid att följa trender längre”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
sienna_miller

Sienna Miller är veckans stilikon!

Sienna Miller har tillhört stileliten i många år nu men sedan hon blev mamma för första gången förra sommaren har hon inte haft tid att bry sig om mode.

– Jag vet inte vilka de nya trenderna är längre. Nu när jag har min dotter Marlowe har jag inte tid att följa trender. Jag älskar mode men jag är inte besatt av det. Det är inte som att jag vaknar upp på morgonen och tänker ”Åh vilken stilikon jag är”. Mitt liv är annorlunda nu, jag har en dotter som bara låter mig sova några timmar per natt, säger Sienna.

Annons

sienna

Nyckelplagg – Byxor: Sienna stylar sina baggy jeans från Paper Denim & Cloth till perfektion genom att rulla upp byxbenen och bära en snygg scarf som skärp.

sienna2

Nyckelplagg – Byxdress: I en röd byxdress är det enkelt att göra ett modestatement. Sienna bär en grön väska från Stella McCartney till.

sienna4

Nyckelplagg – Ankelboots: Visst kan du bära ankelboots på sommaren! Sienna kombinerar sina från Isabel Marant med en tunn klänning.

sienna3

Nyckelplagg – Skjorta: En vit skjorta med svarta detaljer är perfekt om du ska springa på möten innan semestern. Siennas kommer från Rag & Bone.

sienna5

Nyckelplagg – Klänning: Med en mönstrad klänning och ett par gladiatorsandaler kommer du långt i sommar. Väska från Delvaux.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures