Annons
 

Stilikonen Taylor Swift: ”Jag följer inte de senaste trenderna”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
taylor_swift

Taylor Swift är veckans stilikon!

Taylor Swift är inte bara känd för sin musik utan även för sin oklanderliga klädstil. 23-åringen klär sig gärna i plagg och accessoarer med retrokänsla och erkänner att hon inte har den bästa koll på trender.

Annons

– Jag har inget imponerande ordförråd om mode som vissa andra har. Många går på alla visningar och har koll på alla nya trender. Jag älskar att följa mode men ibland är den senaste trenden att alla ska klä sig som en motorcyklist eller i dykardräkt och oftast passar inte det så bra i mitt liv, haha, säger Taylor.

taylor

Nyckelplagg – Shorts: Taylor älskar tighta shorts med hög midja och bär dem både till vardags och på scenen. De här kommer från Cooperative.

taylor5

Nyckelplagg – Klänning: Taylor klär sig ofta i romantiska, blommiga klänningar och den här fina kommer från Contrarian. Skor från Kate Spade.

taylor3

Nyckelplagg – Hatt: Taylor hyllar 70-talet i en stor hatt och en bohochic klänning med virkade ärmar.

taylor4

Nyckelplagg – Skor: Taylor matchar sin gulblommiga klänning med ett par gula sandaler från Modcloth. Väska från Mark Cross.

taylor2

Nyckelplagg – Solglasögon: Taylor älskar sina solglasögon i retromodellen Wayfarer från Ray-Ban och bär dem flera gånger i veckan.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures