Annons
 

Stilikonen Victoria Beckham: ”Jag har aldrig fått något gratis”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
victoria_beckham

Victoria Beckham är veckans stilikon!

Victoria Beckham har gått från popstjärna till en högt aktad designer och stilikon. Men vägen dit har inte varit helt enkel.

– Det var aldrig mitt mål att bevisa att andra hade fel om mig men jag ville bevisa för mig själv att jag kunde klara av det. Jag behöver inte jobba men jag skulle inte överleva om jag inte gjorde det. Alla modedesigner jobbar hårt och jag har inte heller fått något gratis. Jag har hög arbetsmoral och det vill jag lära mina barn. Jag tror att du kan klara vad som helst om du bara jobbar tillräckligt hårt, säger Victoria till ELLE UK.

Annons

victoria

Nyckelplagg – Kavaj: Den blå färgen och skärningen på kavajen från Balenciaga gör att den lyfter Victorias i övrigt enkla outfit.

victoria4

Nyckelplagg – Kappa: Victoria färgmatchar sin klänning med den merlotfärgade kappan från Victoria Beckham och bryter av med grå pumps från Chanel.

victoria3

Nyckelplagg – Stövlar: Ett par klumpiga höga stövlar ger dig en cool siluett tillsammans med ett par tighta jeans. Solglas från Victoria Beckham.

victoria2

Nyckelplagg – Jeans: De vida jeansen med hög midja från J.Brand passar perfekt ihop med den stickade magtröjan från Carven.

victoria5

Nyckelplagg – Pumps: Addera ett par klassiska svarta pumps till dina jeans och gå från vardag till fest på ett kick. Victorias pumps kommer från Casadei.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures