Annons
 

Stilikonen Whitney Port: ”Jag älskar scrunchies!”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
whitney_port

Whitney Port är veckans stilikon!

Whitney Port är både designer och stilikon och hennes klädstil inspirerar många. Whitney är väldigt stilmedveten men nyligen avslöjade hon att hon har en svaghet för 90-talsklassikern ”scrunchie” – ett hårband som ratats i ”Sex and The City” och av de flesta fashionistor. Kanske kan Whit göra den trendig igen?

Annons

– Jag är faktiskt väldigt svag för scrunchies! En schrunchie adderar en look till min hästsvans som ett vanligt hårband inte klarar av. Jag är jättedålig på att fixa mitt hår på sommaren men en hästsvans är både enkelt och klassiskt, säger Whitney.

whitney

Nyckelplagg – Jeansshorts: En av Whitneys största sommarfavoriter är jeansshortsen eftersom hon kan bära dem vid alla möjliga olika tillfällen. De här kommer från Minkpink.

whitney2

Nyckelplagg – Klänning: En tight turkos klänning är perfekt för att gå direkt från stranden till festen. Den här kommer från Whitneys eget märke Whitney Eve.

whitney3

Nyckelplagg – Hatt: Whitney bryter av en helsvart outfit med en stor beige hatt.

whitney4

Nyckelplagg – Skjorta: Whit använder en vit skjorta som skärp för att ge sin klänning från Lovers + Friends en ny look och siluett.

whitney5

Nyckelplagg – Byxor: Whitney älskar mönster och här kombinerar hon enfärgade överdelar med mönstrade byxor från BLANKNYC.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures