Annons
Den panka kvinnans guide till en stilsäker garderob
 

Den panka kvinnans guide till en stilsäker garderob

Du behöver inte en tjock plånbok för att hålla stilen. Baaam vet hur du skapar en stilsäker garderob utan att shoppa nytt.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

En stilsäker och genomtänkt garderob behöver inte vara synonymt med en tjock plånbok. Tvärtom! Med lite kreativitet kan du få till snygga looks med det du redan äger. Snällt mot både din ekonomi och miljön.

Annons

Sätt ett skärp i midjan för att skapa en ny siluett på en gammal klänning, testa nya kombinationer och våga missmatcha. Med enkla knep kan du skapa helt nya outfits med dina favoritplagg och Baaam vet hur du gör.

Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender


Jobba med detaljer
Sätt ett skärp i midjan för att skapa en ny siluett på din favoritklänning eller bär en smal scarf runt halsen för att addera något extra till din outfit. Ett smart sätt att få till en ny look av plagg du redan äger. Att jobba med detaljer på det här viset tillför mycket för helhetsintrycket.


Färgmatcha
Att färgmatcha skor med väska, eller kanske ögonskugga med din klänning ger snabbt ett genomarbetat intryck. Har du en blå blus i garderoben som du älskar att bära, lyft den med en blå ögonskugga. Vill du bära den lilla svarta som du trivs så bra i, matcha med färgglada detaljer. Då får du en helt ny look utan att det behöver kosta något alls.

Lila är vårens trendfärg

1. Stickad tröja från Just Female (reklamlänk via Zanox) . Läs mer och köp här. (reklamlänk via Zanox)
2. Byxor från Jil Sander Navy (reklamlänk via Zanox) . Läs mer och köp här. (reklamlänk via Zanox)
3. Lila kappa från Ganni (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp den här (reklamlänk via Apprl) .


… Och missmatcha
Våga missmatcha färger när du sätter ihop din outfit. Rosa och rött är exempel på en färgkombination som tillför det lilla extra, och som dessutom är aktuell i vår. Genom att mixa färger och mönster skapar du en lekfull look som passar perfekt till såväl festen som på kontoret.


Testa nya kombinationer
Bär sommarklänningen över dina favoritjeans, eller matcha hoodien med kjol. Prova att ta på dig två plagg som du vanligtvis inte bär ihop. Vi blir inte förvånade om det slutar med att du hittar en ny favoritoutfit – utan att lägga en enda krona på shopping.


Sätt stilen med smycken
Ett par maffiga örhängen eller ett snyggt armband gör inte bara att din look ser mer genomtänkt ut. Det ger också nytt liv till din gamla klänning eller blus. Istället för att köpa ett nytt plagg till varje speciellt tillfälle kan du lägga en betydligt mindre summa pengar på ett budgetsmycke – och ändå få känslan av en helt ny look.

Snygga accessoarer i butik just nu:

1. Svarta stora örhängen från Ivyrevel (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
2. Sjal från BECKSÖNDERGAARD (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)
3. Silverfärgat armband från Orelia (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
4. Halsband från Maria Black (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)


Lyft din look med smink
Återigen – tänk på detaljerna. En vit skjorta får en helt annan look om du matchar den med ett klarrött läppstift eller en kaxig eyeliner. Ge nytt liv till dina basplagg med en snyggt lagd make up. Ju mer du leker desto roligare blir det!

Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Läs mer:
Elva plagg du behöver i en perfekt basgarderob
20 snygga sneakers till våren 2018 – i butik redan nu
Rätt i violett! 17 stilsäkra plagg i vårens trendfärg lila

Foto: Mondadori

 
Annons