Annons
 

Studie visar: Så mycket sex har du under ditt liv

Kan du gissa hur många dagar av ditt liv som du spenderar på att ha sex? Förmodligen inte. En ny studie visar nämligen att det är väldigt få.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Hur många timmar av ditt liv lägger du på att ha sex, under din livstid? Det är frågan som Reebok ville ha svar på och därför gjorde de en studie i samarbete med Censuswide. Resultatet? En person lägger i genomsnitt 0,45 procent av sin livstid på att ligga. Det blir ungefär 117 dagar av hela ditt liv.

Annons

117 dagar är inte särskilt mycket sett till att vi i genomsnitt lever i 25 915 dagar, alltså tills vi fyller 71 år. Studien innefattade en survey med över 9 000 deltagare från nio olika länder.

Vi lägger faktiskt mer tid på att träna – 180 dagar av vårt liv lägger vi på att hålla oss i form. Men frågan är ju då vad vi egentligen gör med all annan tid som inte går åt till sex eller träning? Svaret på det är ganska sorgligt. Vi sitter nämligen på rumpan och scrollar i våra mobiltelefoner.

Totalt lägger vi ungefär 30 procent av en dag på att sitta ner, antingen hemma eller på jobbet, medan vi lägger 41 procent på teknologi. Det blir alltså 10 625 dagar av våra liv. Vi vill därför starkt rekommendera dig att slänga bort mobilen lite oftare och i stället gå till gymmet, eller satsa på att ha det skönt mellan lakanen!

Läs även:
Därför gör sex att du blir en bättre löpare
7 sätt att göra ditt sexliv roligare
Här är knepet som ger dig mer sex

Foto: Tumblr

 


 
 


Annons