Annons
Styla dig varm, Charlottas bästa tips
 

Styla dig varm, Charlottas bästa tips

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Charlotta tipsar hur du håller dig varm i vinterkylan!

Charlotta tipsar hur du håller dig varm i vinterkylan!

Vill du vara het trots att det är kallt? Det kräver lite planering, men visst går det! Här har du Baaams chefredaktör Charlotta Flinkenbergs bästa insidertips, som hon tänker prata om i kvällens avsnitt av ”Förkväll” på TV4.

Annons

1. Lager på lager. Behöver inte bli bylsigt om du väljer rätt plagg. Satsa på långärmade, tunna tröjor i ull/bomullmaterial (undvik syntet!), ullstrumpbyxor av god kvalitet och tät denier. Bygg på med olika längder/vidder på nästa plagg, exempelvis en cape ovanpå en polotröja, en fuskpälsväst ovanpå en finklänning osv. Du kan även låta stickade sockor sticka upp ur skorna.

2. Investera i en bra och varm jacka. Det är den som skyddar dig mot de värsta vindarna. Se till att jackan går ner över rumpan och att den har muddar vid ärmarna så att inte snålblåsten smyger in där.

3. Satsa på trendiga och varma accessoarer. Fuskpälskrage, långa, fodrade skinnhandskar, toppluvor med stor boll, överdimensionerade sjalar/halsdukar i juvelfärger (ockragult, smaragdgrönt, rubinrött). Och glöm inte skorna! Kylan vandrar underifrån upp i kroppen, så lägg i skyddande thermosulor och välj rejäla kängor med traktorsula som klarar isfläckar. Ju klumpigare, desto bättre!

Plaggen på bilden:

För fler tips, besök Charlottas blogg!

 
Annons