Annons
 

Susanne Histrup: ”Paketöppningen brukar ta flera timmar”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
God jul, önskar Susanne Histrup!

God jul, önskar Susanne Histrup!

Baaams modebloggare Susanne Histrup ser fram emot en mysig jul tillsammans med sin man och sina fyra barn. Om det skulle råka vara så att tomten inte har fått hennes önskelista i år så har hon köpt en julklapp till sig själv. Bra tips!

Annons

Var och hur kommer du att fira jul i år?
– I år ska vi vara hemma och faktiskt bara vara vår lilla familj. Förra året var vi i Miami med hela min familj och då vi var 15 personer. Men i år ska vi bara vara oss sex vilket ska bli otroligt mysigt och härligt. Vi firar hela dagen lång från tidig morgon till sen kväll. Barnen vaknar till välfyllda julstrumpor och vi äter frukost med nybakat bröd och bullar. Jag längtar mest efter den där magiska knäckemackan med första julskinkan och senap på. Sen blir det långlunch med allas favoriter. I år skippar vi sillen eftersom ingen av oss gillar det och lägger krut på extra mycket löjrom. När tomten kommer dukar jag fram champagne till oss vuxna och julmust till barnen och serverar mandelmusslor med grädde och sylt. En av julens höjdpunkter! Paketöppningen brukar ta flera timmar så i år när vi är färre kanske den går kvickare.

Vad är det bästa med julen?
– Julen är min favorithögtid och jag gillar faktiskt allt. Förutom stressen innan. Men framförallt är det så underbart att vara med nära och kära. Se barnens förväntansfulla blickar och uppleva deras glädje när man prickat in rätt julklapp.

Vad önskar du dig i julklapp?
– Förutom fortsatt god hälsa till nära och kära så har jag önskat mig en ny cool väska. Håller tummarna att tomten fått min önskelista i år. Och så har jag ju köpt en julklapp till mig själv som jag är väldigt nöjd med. Vad det är får ni se på julafton. 😉

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– Min man, mina syskon och mina föräldrar är riktigt bra på presenter så från familjen är det alltid fullpott. De är genomtänkta och på tok för generösa. Sämsta, ibland har man väl fått en present som är ”re-gifted” – alltså någon har fått en present som de inte gillar och så ger de den glatt vidare….

Har du något billigt och bra julklappstips?
– Att baka eller göra julgodis som man lägger i en glasburk eller ask och så sätter man ett vackert sidenband runt är både personligt och uppskattat.

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?
– Mamman och hennes dotter från Matkassen önskar jag en riktig god jul och ett gott nytt år! Jag kommer därför att skämma bort dem lite extra så att de får både julmat och presenter att öppna.

Matkassen finns på Facebook.

God jul, önskar Susanne Histrup!

God jul, önskar Susanne Histrup!

Av: Rose-Marie Söderlund