Annons
 

Sveriges 5 snyggaste modeller som jobbar mest just nu

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Att Sverige har och har haft en hel drös med modellexporter är ingen hemlighet. Tjejer som Emma Wiklund, Mini Andén, Madeleine Blomberg, Caroline Winberg med flera har verkligen satt Sverige på modellkartan. Här är de 5 hetaste modellerna som jobbar mest just nu:

Annons
elsa-s

1. Elsa Sylvan har ett par år mer på nacken än tjejerna nedan men fortfarande är Elsa en av de mest anlitade modellerna i sin genre. Syns mest på de internationella visningarna, de bästa modemagasinen och de hetaste annonskampanjerna, nu senast Balenciaga.

sara-b

2. Sara Blomqvist är just nu den mest eftertraktade av alla svenska nykomlingar. Sara har synts på de flesta av de internationella visningarna, i de flesta modemagasin och många annonskampanjer, nu senast Armani Jeans.

sigrid-a

3. Sigrid Ågren, en tjej som har tagit modevärlden med storm. Kom in bland New Face-tjejerna för ungefär 1,5 år sedan och gjorde en kometkarriär bland de internationella visningarna. Sigrid känner du igen från många av de erkända modemagasinen samt senast nu i Pradas kampanj.

dorothea-b1

4. Dorothea Barth Jörgensen är en av de nyaste internationellt sett. Hon gjorde en fantastisk säsong på de internationella visningarna. Henne kommer vi att se mer och mer av.

hanna-r

5. Hanna Rundlöf, också en ny talang som det går bättre och bättre för. En snygging som också gjorde en kanonsäsong på de internationella visningarna och som vi kommer att få se mer av i framtiden.

lovisa-i

Bubblaren Lovisa Ingman har sin dryga ålder (15/16) redan gått för flera av de stora modehusen med Prada och Marni bland många. Lovisa känner du igen från många av de svenska modetidningarna, men jag kan lova er att så fort hon slutar gymnasiet kommer denna tjej att bli en av de största modellnamnen i Sveriges historia.