Annons
 

Rihannas galna outfit på skördefesten – och 10 andra gånger hon varit en boss bitch

Vem dyker upp på en skördefest – iklädd vingar, högt skurna trosor och gladiatorsandaler? Det finns bara en och hon gör oss aldrig besvikna. Vi firar därför Rihanna med en lista på 11 tillfällen då hon varit en boss bitch.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs mer: Finansministern till Zara Larsson: Du borde bli partiledare

num-1

När hon var täckt i kristaller

På CFDA-galan 2014 hade Rihanna en helt episk outfit när hon vann pris för sin status som modeikon. Den skira klänningen var täckt i 216 000 Swarovski-kristaller med matchande handskar, huvudbonad och en rosa pälskrage. När en reporter ifrågasatte hennes look var Rihannas svar:

Annons

– Do my tits bother you? They’re covered in Swarovski crystals, girl.
Rihanna

num-2

När hon hjälpte att fan att komma ut

Rihanna visade sympati och medkänsla för sina fans på en ny nivå när hon stöttade ett manligt fan som kämpat med att komma ut som homosexuell. Han berättade för Buzzfeed hur han långsamt har kommit ut för vänner medan Rihanna kontinuerligt har stöttat och kollat hur han mår via Twitter.

Via: Twitter/Buzzfeed

Via: Twitter/Buzzfeed

num-3

Varje gång hon tar sitt vin to go

Om Rihanna inte har druckit upp sitt vin innan hon ska gå – då tar hon med sig glaset. Hennes tendens att ta sitt vin to go har bland annat uppmärksammats (och uppskattats) i Josh Edwards twitter-tråd. Frågar hon om lov? Var ställer hon glaset när hon är klar? Vi har så många frågor.
rihanna-vin-glas

num-4

När hennes klänning inspirerade hundra memes

Rihannas gula klänning på Met-galan 2015 hade ett imponerande släp, och de kreativa människorna på internet börja genast likna klänningen vid en pizza, omelett och allt möjligt gult.

num-5

När hon släppte inte en – utan två – videos till Work

Låten som blev en monsterhit världen över följdes av två olika musikvideos och eldade på rykterna om en romans mellan Rihanna och Drake. Det är nästintill omöjligt att välja en favorit men underbart är att Rihanna fullständigt äger Drizzy i båda versioner.

num-6

När hon tog med sig en plunta till Grammy-galan

Istället för ett glas vin tog Rihanna med sig en blingad plunta till årets Grammy-gala och festade på under prisutdelningen. Bäst under hela kvällen tbh.

num-7

När hon tog ställning för Hillary Clinton

Genom att bära en t-shirt på sig själv när hon har en t-shirt med Hillary Clinton och uppmaning ”VOTE”.

#VOTE bih

Ett inlägg delat av badgalriri (@badgalriri)

num-8

När hon tog sig ur ett våldsamt förhållande

I februari 2009 läckte ett foto på Rihannas ansikte med tydliga spår av misshandel till skvallersajten TMZ. Dåvarande pojkvännen Chris Brown erkände misshandeln och dömdes till 180 dagars samhällstjänst och fem års skyddstillsyn för grov misshandel. Men förhållandet tog inte helt slut och 2012 började de dejta igen. I en intervju med Oprah sa Rihanna att hon har förlåtit honom.

Förhållande tog slut en andra gång, och 2015 sa hon till Vanity Fair att hon trodde att hon kunde förändra honom och hade varit väldigt beskyddande.

Det kan vara otroligt svårt och tufft att ta sig ur ett våldsamt och destruktivt förhållande, och Rihannas förmåga att gå vidare visar hur stark hon är.

num-9

När hon gjorde kollektion efter kollektion för Puma

Rihannas skor för Puma har minst sagt gjort succé – och samarbetet bara växer och växer. Hon är märkets creative director sedan 2014, lanserade sin första klädkollektion med märket förra året och bevisar att hon är en businesskvinna av rang.

num-10

När hon helt enkelt DGAF

Rihannas attityd är svårmatchad bland samtidens artister. Hon gör precis vad hon vill, struntar i vad folk tycker och är en inspirationskälla för oss alla.

På Skördefesten i Rihannas hemland Barbados dök hon upp så här. I blått hår, en juvelprydd bh och matchande strumbyxor och gladiatorsandaler. Ja, vi bara älskar det.

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

Ett inlägg delat av badgalriri (@badgalriri)


Foto: IBL, @badgalriri, giphy.com