Annons
håryoga
 

Visa upp din bästa håryogapose och tävla med Baaam

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Nu har du chansen att vinna en PT-timme på det prisbelönta tjejgymmet Rosa Skrot i Stockholm, samt en yogamatta och ett stort håryogakit från Dove.

Fota dig själv när du gör en håryogapose och lägg upp på Instagram med hashtaggen #shapeuphåryoga, så är du med och deltar. Inspireras av håryogaposerna här, eller varför inte kanalisera din inre yogi och hitta på en själv?

Annons

Vinnaren får: en PT-timme på det prisbelönade tjejgymmet Rosa Skrot i Stockholm, en yogamatta, 10 produkter från Doves nya hårvårdsserie Dove Advanced Hair Series.

Psst! Du måste ha en öppen profil på Instagram för att kunna vara med och tävla. Tävlingen pågår till och med den 11 mars.

Dessutom!
Alla läsare är inbjudna att delta i världens första håryogasession på Centralstationen i Stockholm tisdagen den 10 mars. Det kommer att vara drop in mellan 16.30 och 18.30 (fyra olika håryogalektioner under 2h a 10-15 minuter). Där får du inspiration och sessionen leds av yogaexperten Freja Kjellberg och hårexperten Linda Larsson (som finns på plats för värdering av håret). Självklart får de som deltar även produkterna med sig hem.

håryoga

 


 
 


Annons