Annons
 

Tävla och vinn lyxiga hårfönarna air och aura från ghd!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Föna håret som ett proffs med ghd!

Föna håret som ett proffs med ghd!

Baaam-galans huvudsponsor ghd gör proffsiga stylingverktyg av hög kvalitet. Nu kan du vara med och tävla om tre lyxiga hårfönar som kommer ta din föning och styling till en ny nivå.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i formuläret nedan, skriva en kort motivering varför just du behöver en ny hårfön och svara på frågan:

Annons

Vem vann Årets Chicaste Celebritet år 2014?

Tävlingen är avslutad! Rätt svar: Victoria Silvstedt

Vinnare:
1:a pris: Sofia Sjögren, Umeå
2:a pris: Kerstin Miura, Vendelsö
3:e pris: Carolina Jönsson, Bromma

ghd säljs hos ledande salonger och ghdhair.com/se.

ghd aura.

ghd aura.

Detta kan du vinna:

1:a pris: ghd aura, värde 1699 kr
Vid första anblick ser den ut som en vanlig fön, men med en ny och banbrytande teknologi ger ghd:s nya fön en helt annorlunda stylingupplevelse. Luftströmmen är linjär och mer koncentrerad vilket gör håret mjukare och mer glansigt. Munstycket blir inte mer än 44 grader varmt, då kan man komma närmare hårbotten och skapa mer volym och lyft vid hårrötterna. Som extra fördel väger den och låter mindre, och har lägre strömförbrukning än andra fönar.

2:a pris: ghd air kit, värde 1499 kr
Den populära ghd air finns också som kit och innehåller, förutom fönen, en tratt, en keramisk rundborste storlek 3, en dust bag och två hårklämmor. Ett komplett stylingkit som ger salongsresultat 2 x snabbare än med ghd airs kraftfulla och professionella motor. Avancerad ion-teknologi säkrar att håret får en mjuk och glansfull finish. Styling utan fartgränser!

3:e pris: ghd air, värde 1399 kr
ghd air är utrustad med en kraftfull professionell motor som levererar en exceptionellt snabb torktid. Ion-teknologin används för att kapsla in fukten i hårstrået, vilket gör håret silkesmjukt och glansigt samt reducerar krus. Variabel hastighets- och värmekontroll, 2 fönmunstycken, cool-shot knapp samt en ergonomisk design för lätt hantering för både höger- och vänsterhänta användare. En 3 meter lång sladd ger stor användningsfrihet under föningen.

ghd air kit.

ghd air kit.