Annons
 

Therése Hallbergs lyx- och budgetfavoriter inom hudvård

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Therése Hallberg gillar La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask, 2 600 kr/50 ml.

Therése Hallberg gillar La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask, 2 600 kr/50 ml.

De är kräsna och testar fler produkter än några andra. Baaam har frågat landets främsta skönhetsexperter för att få reda på vad de själva använder för mirakelmedel för att få den perfekta hyn.

Therése Hallberg, 33 år, skönhetsredaktör på Mama:

Annons

– Jag sitter ofta framför en dataskärm i torr inomhusluft och reser också en hel del. Jag har en blandhy som är yttorr och drar åt det känsliga hållet. Min hud är ofta lite i obalans eftersom jag testar så mycket nya och olika produkter som skönhetsredaktör. Jag sover alltid med öppet fönster och använder fuktspray flera gånger om dagen framför datorn. Min hy är inte så vacker i naturligt tillstånd; småfinnar, rodnader och pigmenteringar från akneärr och solskador. Tur att det finns bra produkter som kan dölja eländet och heja lystertrenden som råder just nu. Att tillföra lystergivande och ljusreflekterande pigment gör underverk för min hy.

Théreses lyxfavorit: La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask, 2 600 kr/50 ml.
– Sedan jag fick barn för två år sedan har sömn blivit en bristvara. Därför älskar jag skönhetsprodukter som utövar sin magi nattetid och trollar fram pigghet och lyster som egentligen inte finns. Skin Caviar Luxe Sleep får huden att bli både oemotståndligt mjuk och trollar även bort alla fnasigheter och torrhetslinjer. Höjden av lyx på ett trött mammaansikte.

Théreses budgetfavorit: Embryolisse Lait-Crème Concentré Nourishing Moisturizer, 250 kr/75 ml.
– Ska du bara köpa en hudkräm i vår är det denna från Embryolisse. Förr köpte jag alltid med mig ett lass hem från Paris, men nu finns denna franska klassiker i Sverige. Hudkrämen passar alla hudtyper och den doftlösa kompositan smälter snabbt in i huden och gör den mjuk. En återfuktande pärla.

Embryolisse Lait-Crème Concentré Nourishing Moisturizer, 250 kr/75 ml.

Embryolisse Lait-Crème Concentré Nourishing Moisturizer, 250 kr/75 ml.

Av: Charlotta Flinkenberg