Annons
 

10 tips som får ditt distansförhållande att fungera

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Om du lever i ett distansförhållande har du och din kärlek garanterat upplevt att det ibland är extra svårt att få det att fungera. Misströsta inte – det finns massor av saker ni kan göra för att förbättra relationen.

Annons

Kolla också in: Så blir ditt förhållande starkare än någonsin

1. Ladda ner kärleksappar
Det finns många appar som kan hjälpa er att känna er mer emotionellt nära varandra, oavsett hur långt avståndet är mellan er. Testa till exempel Couple, en gratisapp, där du och din partner kan ha ett eget socialt nätverk där ni kan publicera uppdateringar om vad som har hänt under dagen.

I appen HeyTell, också en gratisapp, kan ni spela in röstmeddelanden till varandra som ni kan exportera till datorn och sedan spara. Between är ett annat alternativ, den fungerar som en scrapbook där ni gemensamt kan förvara era minnen.

2. Umgås med vänner också
När ni äntligen ses vill ni kanske bara stänga in er i ett sovrum, eller hur? Försök dock att motstå den frestelsen och se till att umgås med era vänner också. Gör det till en vana att slita er från sovrummet för att ta ett par drinkar med kompisar istället. Att ha ett gemensamt, socialt nätverk gör att ni får ett starkare band till varandra.

Shape of a heart formed with Cereals of Froot Loops PUBLICATIONxNOTxINxUK

3. Uppgradera ert digitala sexliv
Att ni bor långt från varandra behöver inte betyda att ni inte kan stimulera varandra sexuellt. IPhone-fodralet Izvibe är en vibrator som din partner kan kontrollera på avstånd. Rätt spännande, va? Okej, lite creepy också. Men mest spännande.

Kolla också in: 11 konstiga fakta om sex och kärlek

4. Planera in överraskningar
Att skicka blommor, presenter eller göra ett spontanbesök är ett perfekt sätt att visa din kärlek till din partner.

5. Skicka sms med omtanke
En fördel med att ha ett distansförhållande är att ni kan messa med varandra dygnet runt, vilket är rätt kul. Nackdelen är att textbaserad kommunikation kan leda till missförstånd, så se till att välja vad du skriver och inte. Om ni bråkar är det till exempel alltid bäst att ringa i stället för att skicka meddelanden.

Rosie Fortescue Shirt: Glamorous Red Lace Bra: Ann Summers Cap: Charlotte Simone Heart Bag: JustFab Trainers: Adidas

6. Ge din partner uppmärksamhet
Det finns många saker som distraherar oss när vi pratar med varandra idag, som Facebook, mejlen och Instagram. När du pratar med din partner bör du dock lägga allt sådant åt sidan och ägna hen din totala uppmärksamhet. Ett oengagerat samtal kan ibland kännas värre än ett uteblivet.

Kolla också in: 9 saker som bevisar att träning gör er kärlek starkare

7. Skapa egna rutiner
Se till att skapa egna rutiner varje vecka, som att ni tittar på ett avsnitt av Game of Thrones tillsammans via Skype. Ni kan också bestämma er för att laga middag efter samma recept eller att lyssna på samma podcast. Allt som gör att ni får gemensamma rutiner kommer att få er mer synkade, även på distans.

8. Ha telefonsex.
När ni har telefonsex vågar ni vara ärliga och säger vad ni gillar sexuellt, vilket stärker både er kommunikation och ert sexliv.

A couple formed a heart shape with hands under moon lanterns in Yangzhou, east China s Jiangsu Province, Sept. 23, 2015. A total of 2,499 moon lanterns were displayed on a street in Yangzhou to celebrate the city s 2,500th Mid-autumn Festival since the ancient city was built. On the night of the Mid-autumn Festival, which falls on Sept. 27 this year, there will be 2,500 moons if counting in the real moon in the sky. ) (lfj) CHINA-JIANGSU-YANGZHOU-MOON LANTERNS (CN) MengxDelong PUBLICATIONxNOTxINxCHN

9. Sätt upp regler och gränser som känns okej för båda
Att sätta upp regler och dra gränser är viktigt i vilket förhållande som helst, men det blir ännu viktigare när ni har en relation på distans. Om din partner bestämmer över ditt sociala liv är det en varningsklocka. Sätt i stället upp gemensamma regler så att ni båda är överens om vad som gäller mellan er. Om något får dig att känna dig obekväm, ta genast upp det!

Kolla också in: 16 tecken på att du är tillsammans med rätt person

10. Uppskatta de små sakerna i vardagen
Oftast är det kanske inte sexet som du längtar efter mest när du och din partner är långt ifrån varandra. Det är istället de där små sakerna, som hur hen håller om dig när ni sover eller tar din hand när ni går på stan, som du saknar mest. Om du vill se till att uppskatta alla de små, speciella grejerna är ett tips att skriva ner alla de alla ögonblick med din partner som du uppskattar varje gång ni träffas. Innan ni bor i samma stad kommer du då att ha en lista över alla anledningar till att relationen är värd att kämpa för.

Läs mer:
5 erogena zoner som kommer att förvåna dig
Bevisat: Kvinnor ger mer oralsex än män
17 heta sextips till dig som är i ett förhållande

Foto: All Over Press
Av: Malin Ny

 
Annons