Annons
 

Tio vänner du garanterat behöver i ditt tjejgäng

Stort som smått – de här vännerna löser alla världens problem! Baaam listar tio typer av vänner som du garanterat behöver i ditt tjejgäng.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

1. Hon som får saker gjorda
Oavsett om det gäller att rensa ett avlopp eller sortera kläderna i garderoben – ingen utmaning är för stor för en doer.

Annons

2. Beauty-experten
Det finns inget den här tjejen inte vet om contouring, highlighter eller en beautyblender. Hon ger dig alla tips du behöver när du vill bli ditt snyggaste jag!

beautyexpert

3. Den karriärsinriktade
När du behöver framtidspepp, motivation eller bara behöver bolla om något i skolan eller på jobbet – då är det din business woman du ska vända dig till. Inte nog med att hon inspirerar dig till att våga följa dina drömmar, hon kan även tipsa om hur du ska ta dig dit.

4. Teknikexperten
När minnet är fullt eller en app buggar, det finns inget tekniknörden inte kan lösa. Ibland är det hemskt skönt att lämna över problemet till någon som kan… Eller hur?

tekniknörd

5. ”Lillmamman”
Hon som alltid avråder dig från att ta den där sista shoten och som alltid ifrågasätter om du ska ringa upp exet på fyllan – hon kan vara en riktig pain in the ass ibland, men du vet också att du alltid kan prata med henne. Det är hon som lyssnar och kommer med de där kloka råden, de dagar då nästan allt känns skit.

6. Tjejen som inspirerar på Instagram
Inte nog med att hennes uppdateringar gör dig glad – du kan också re-posta hennes bilder från de tillfällen när ni umgås. En riktig instanörd missar aldrig ett bra bildtillfälle! Lämna jobbet till henne och du slipper lägga energi på att få till den perfekta fika-, cocktail-, tränings- eller utekvällsbilden. Hur bra?!

7. Stilikonen
En lifesaver alla de gånger du behöver rådfråga någon inför exempelvis en dejt eller ett bröllop. Hon vet alltid vad som funkar, och ger dig mängder av inspo.

stilikonen

8. Den självständiga tjejen
Alla de där tillfällen då du gråter över en olycklig kärlek – umgås med en Samantha, vars motto är ”I love you but I love me more”. Du kommer garanterat att bli motiverad till ett awesome singelliv när du umgås med den här tjejen.

9. Hon som älskar bubbel
Livet blir helt enkelt lite lyxigare med bubbel. Och bubbelälskaren vet garanterat vad som gör brunchen, eller en vanlig tisdagskväll, lite glammigare.

bubbel

10. Partypinglan
Du behöver garanterat en kompis som aldrig bangar en utekväll. Någon som tar livet med en klackspark och som du kan ha galet kul på dansgolvet med. En kompis som gör livet lite roligare helt enkelt!

Läs även:
Bucket list: Äventyren du och din bästa vän ska göra i sommar
Därför har dina vänner fler följare än du på Instagram
25 tecken på att ni verkligen är bästa vänner

Foto: Tumblr/Pinterest