Annons
 

Topp 5 Svenska stoltheter som håller en magiskt hög designnivå.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 


diana

1. Diana Orving

Vissa av Dianas plagg kan vara tillsynes ordinära men med en närmare eftertitt ser man hur avancerade skärningar och sömmar det är i plagget. Personligen tycker jag att Diana är en av de bästa i Sverige.

Annons

nakkna

2.  Nakkna

Den fantastika trion av underbara keratörer spottar ur sig det ena snyggare efter det andra. Ett Nakkna plagg håller en livstid, både kvalitets och designmässigt.

noiretblanc

3. Noir et Blanc

Kvinnliga, sexiga, starka plagg som formar den som bär i stället för tvärtom. Älskar plaggen och är spänd på att få se hur detta relativt nya märke kommer att utvecklas.

5thave

4. 5th avenue shoe repair

Det är samlarvärde på 5th avenues plagg redan innan de har gått i produktion! Ett av Sverigens absolut coolaste märken som gör plagg som kan användas på flera sätt. Innovativa är bara förnamnet.

acne

5. Acne

Snyggt, coolt, bra kvalitet osv. Acne är ett av Sverigens mest kända märken men absolut inte överskattade. De levererar år efter år.

hope

BONUS INSTICKARE

Hope

Alla som äger ett plagg från Hope vet vad jag menar. Det finns ingen i hela Sverige (kanske världen) som håller en sån hög kvalitet som Hope. Räkna med en konstruktion och design som håller i minst 10 år.