Annons

Beautiful fitness athlete woman wearing sunglasses resting listening music after work out exercising on summer evening in beach at sunset with smartphone outdoor portrait

 

Träningspoddarna du inte får missa i sommar

Vill du få motivation, tips och grym inspiration? Eller bara något roligt att lyssna på när du tränar? Här är poddarna du inte får missa!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Intressanta ämnen, spännande gäster, massa pepp och motivation till din egen träning – de här poddarna passar lika bra att lyssna på under träningspasset som i soffan med en god chokladkaka.

bubbel_och_mjolksyra

Bubbel och mjölksyra

Annons

En träningspodd om distans och balans, för dig som älskar träning, tunga vikter och choklad! Madeleine Rybeck och Susanne Sundkvist pratar sunt och vettigt om träning, kost och hälsa. Väldigt peppande!

traningspodden

Träningspodden

Programledare Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström pratar om allt som har med träning och hälsa att göra. Och även lite annat! De två träningsfantasterna peppar och ger tips till dig som vill komma igång, eller som redan är inbiten träningsnörd.

Läs även Det här är bästa tiden på dygnet att springa
maratonpodden

Maratonpodden

Journalisten och författaren Petra Månström driver den här podden om uthållighetssporter. Hon intervjuar spännande gäster och pratar om intressanta ämnen. Varje avsnitt innehåller förutom intervjun en faktadel. Den här podden gör vem som helst peppad att ge sig ut och springa!

du_far_vila_sen

Du får vila sen

Daniel Ekberg träffar mer eller mindre kända svenskar och pratar om deras träningsvanor. Det är avslappnat, roligt och intressant! Cecilia Blankens, Frida Södermark, Jenny Adolfsson och Mårten Nylén är exempel på personer som gästat podden.

Missa inte! 3-3-3 workout – nya träningstrenden som kändisarna älskar 
traningsgladje_talks

Träningsglädje TALKS

Sara Rönne driver podden Träningsglädje TALKS. Podden handlar om träning, hälsa, inspiration, frustration och allt annat som rör en träningsbloggares liv.

tyngre_traningssnack

Tyngre träningssnack

Fysioterapeuterna Jacob Gudiol och William Valkeaoja snackar träning och kost på djupet, med den senaste forskningen som grund. Avslappnat, kul och intressanta gäster!

Läs även: Små (och oväntade) knep som gör träningen mer effektiv
loparsnack

Löparsnack

I varje avsnitt möts ett gäng erfarna löpare och snackar om löpning och livet. Det bjuds på personliga berättelser och erfarenheter. Helt klart en podcast för dig som älskar att springa!

styrkebyran

Styrkebyrån

Gillar du styrketräning eller är du sugen på att prova? Då är det här en podcast för dig! Personliga tränarna Clara Fröberg och Johanna Barvelid pratar om att lyfta tunga grejer och om starka kvinnor. Den får dig verkligen att våga testa lyft.

Läs även: 12 säkra tecken på att du lider av vätskebrist
sunshinepodden

Sunshinepodden

Carina Sunding och Marie Thorslund gästas varje vecka av kända personer som drömt och gjort! Renata Chlumska, Tilde de Paula Eby, Nassim al Fakir, Carolina Gynning och Paolo Roberto är exempel på personer som har gästat. Peppande och inspirerande för dig som vill förverkliga dina drömmar!

Läs mer
Smartaste sättet att svalka dig på semestern
5 tips från supermodellernas hälsoexpert
Små (och oväntade) knep som gör träningen mer effektiv

Bildkälla Thinkstock Itunes

 


 
 


Annons