Annons
 

Valerie Aflalo designar för Oriflame (Tävla och vinn!)

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Valerie Aflalo har designat en accessoarkollektion för Oriflame.

Valerie Aflalo har designat en accessoarkollektion för Oriflame.

Den svenska modellen och designern Valerie Aflalo har designat två väskor och ett par solglasögon exklusivt för Oriflame.

Valerie började jobba som modell när hon var 16 år gammal, och år 2000 vann hon Fröken Sverige. Efter det började hon att studera mode och jobbade för flera av de stora modeskaparna i Paris, samtidigt som hon drömde om att skapa sitt eget klädmärke. År 2005 kunde hon äntligen förverkliga sin dröm, och idag finns hennes kollektioner att köpa i mer än 23 länder världen över.

Annons

Berätta lite om samarbetet med Oriflame.

– Jag har tillsammans med Oriflame tagit fram tre st produkter; en väska, en necessär och ett par solglasögon som går i linje med deras övriga produkter. Det har varit jätteroligt att jobba med Oriflame och produkterna har blivit mycket uppskattade.

Hur har din modellkarriär påverkat dig som designer?

– Som modell kommer man i kontakt med fantastiska kläder och kreationer vilket kanske har lett till att jag vågat tänja på gränserna lite mer. Jag har lärt mig att människor idag är ganska kräsna och eftersöker något nytt något som väcker en känsla. Dessutom har jag lärt mig att mode och kläder är något som måste vara kul och skapa glädje, vilket kan vara svårt i en tuff bransch som denna.

Dela med dig av tre bra skönhetstips.

  • Mår man bra på insidan så syns det på utsidan. Klyschigt, men sant.
  • Sömn.
  • Smink! 🙂

Hur blir du chic på ett kick?

– Torrshampo, läppglans, mineralpuder och mascara. Med de produkterna kommer man långt tycker jag. Dessutom kan ett par riktigt snygga högklackade skor göra susen för vilken outfit som helst!

Vill du vinna Valeries Oriflame-produkter? Maila namn, adress och en motivering till [email protected] senast den 31 juli. Glöm inte att skriva vilken av produkterna du helst vill ha om du vinner!

Läs även: Malin Åkerman bär kläder från Valerie Aflalo.

Valerie Aflalo har designat en accessoarkollektion för Oriflame.

Valerie Aflalo har designat en accessoarkollektion för Oriflame.

Av: Rose-Marie Söderlund