Annons
 

Veckans hetaste kändisnyheter – v.17

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
veckansnews17

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! Baaam har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

Annons

beyonce

Beyoncé är världens vackraste kvinna
Tidningen People har utsett Beyoncé till världens vackraste kvinna 2012. Med på listan fanns även, bland andra, Charlize Theron, Lily Collins och Kate Middleton.
– Jag känner mig vackrare än någonsin eftersom jag har fött barn, säger en glad Beyoncé.

carey_mulligan

Carey Mulligan har gift sig
Den 21 april blev skådisen Carey Mulligan en gift kvinna. Hon och pojkvännen Marcus Mumford gifte sig på en gård i England. Bland gästerna fanns Sienna MillerColin FirthJake Gyllenhaal och Adele som sjöng för brudparet. Carey var klädd i en skräddarsydd brudklänning från Prada och ett par rosa gummistövlar (!).

katherine

Katherine Heigl adopterar igen
Skådisen Katherine Heigl och maken Josh Kelley har blivit föräldrar igen. För andra gången, har de adopterat en liten dotter! Paret har inte gett några fler detaljer men 2009 adopterade de dottern Naleigh från Sydkorea.

lindsay_lohan

Lindsay Lohan ska spela Liz Taylor
Nu har Lindsay Lohan äntligen fått en ny stor roll! Hon har fått äran att spela Elizabeth Taylor i TV-filmen ”Liz & Dick”. Filmen handlar om Liz stormiga relation med Richard Burton. Kom igen nu, Lindsay! Se till att göra comeback en gång för alla!

kardashian

Familjen Kardashian blir ännu rikare
Familjen Kardashian skrattar verkligen hela vägen till banken. I veckan skrev de på för ytterligare tre säsonger av realityserien ”Keeping up with the Kardashians” och för besväret får de svindlande 268 miljoner kronor!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures