Annons
 

Versace designar för H&M i höst!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Versace designar för H&M hösten 2011.

Versace designar för H&M hösten 2011.

I höst är det inget mindre än det italienska modehuset Versace som gästspelar hos H&M! Kollektionen är skapad av Donatella Versace, som är kreativt ansvarig för märket, och innehåller förutom dam- och herrplagg även accessoarer och för första gången inredningsartiklar.

Annons

– Det är otroligt spännande att samarbeta med H&M och få chansen att nå deras stora publik. Kollektionen kommer att vara typisk för Versace och perfekt för H&M:s och Versaces fans världen över, säger Donatella Versace.

Damkollektionen domineras av klänningar, nitar, läder, siden och färgstarka tryck. Herrkollektionen fokuserar på skräddade plagg och innehåller bland annat en smoking. Inredningskollektionen kommer bland annat att bestå av kuddar och överkast.

– Versace är ett av vår tids viktigaste varumärken och kollektionen för H&M kommer att bjuda på lyx och glamour – allt det som Versace står för. Donatella Versace delar med sig av modehusets ikoniska designskatt. Det här samarbetet är som ett enda stort party och passar perfekt inför höstens festsäsong, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M.

Versace for H&M lanseras den 17 november och kommer att säljas i utvalda butiker och online. Förutom höstkollektionen har Donatella även skapat en begränsad pre-spring kollektion för H&M som endast kommer att säljas online från den 19 januari, 2012.

[poll id=984]

[nggallery id=583]

Av: Rose-Marie Söderlund