Annons
 

VIDEO: BAAAM backstage med Tori Praver

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Tori Praver förbereds inför plåtningen för Stadiums badkampanj.

När Stadium skulle plåta sin nya badkampanj med amerikanska fotomodellen Tori Praver var Baaam på plats backstage. I en exklusiv intervju berättar Sports Illustrated-modellen om sina skönhetsknep.

Annons

NAMN: Tori Praver.
ÅLDER: 24 år.
AKTUELL: Som modell för Stadiums nya badkollektion, i butik den 13/5.

Hur håller du dig i form?
– Jag surfar och tränar mycket yoga, särskilt bikramyoga som är väldigt bra för kroppen. Jag försöker äta så nyttigt som möjligt och det blir en hel del frukt, vegetariskt och färsk fisk. Visserligen är jag väldigt förtjust i sötsaker men jag tror att det mesta går bra så länge man äter med måtta.

Du har så långt och tjockt hår, hur sköter du det?
– Jag har slutat borsta mitt hår regelbundet, jag tror att det sliter på håret i onödan. Varje dag använder jag en hårinpackning och låter den sitta i cirka 5-10 minuter. Sen försöker jag att inte tvätta mitt hår så ofta utan begränsar tvättandet till ungefär varannan vecka.

Är du noggrann med solskyddsfaktor?
– Solkyddsfaktor använder jag faktiskt varje dag året runt. Det är så viktigt att skydda huden och jag ser alltid till att inte bli bränd. Något som är bra är att använda en solskyddsfaktor i puderform, bareMinerals har till exempel en. Det blir inte lika kladdigt som med lotion.

Din personliga klädstil, hur ser den ut?
– Min klädsmak är väldigt enkel, ganska pojkaktigt skulle man kunna säga. Jag gillar stilrena plagg men blandar gärna in lite läderdetaljer. Mycket i min garderob är svart och jag gillar att bära boots.

Här kan du se en film och ett bildspel från plåtningen:

[nggallery id=408]

Och så här fina blev de färdiga kampanjbilderna:

Så här blev de färdiga bilderna på Tori Praver för Stadium.

Av: Anna Zetterberg Foto (kampanjbilder): Jimmy Backius
Film: Erik Sohlström Musik: Klas Åhlund