Annons
 

VIDEO: Isabel Adrians gravidkollektion för Mom2moM

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
isabeladrian

Isabel Adrian har designat en gravidkollektion.

Baaams eminenta stjärnbloggare Isabel Adrian har många talanger. Förutom att hon startar en säsong av ”Svenska Hollywoodfruar” nästa vecka så är hon också aktuell med en kollektion av gravidkläder för Mom2Mom.

Annons

– Det är så underbart spännande att göra detta samarbetet. Jag har gått en helt annan väg en vanliga mammakläder, min kollektion är helt baserad på att det ska se ut som att man har sina egna kläder på sig och inte mammakläder. Jag har tänkt noga på alla detaljer som jag var arg på när jag var gravid. Hela kollektionen är gjord att ni ska kunna använda alla saker efter graviditeten. eller köpa även om ni inte är gravida, skriver Isabel på sin blogg.

Kollektionen är exklusiv med bland annat maxiklänningar i crepad chiffong, silkeskimonos med Isabels eget tryck inspirerat av den indiska påfågeln, miniklänningar och helt unika funktioner i leggings. Kollektionen ”Love by Isabel” släpps den 8 september på Mom2Mom.se och Nelly.com men ni som är nyfikna redan nu kan få en tjuvkik i filmklippen nedan:

Se även en intervju med Isabel i det här klippet:

httpv://www.youtube.com/watch?v=hvau6rhIa8g

Av: Emilie Cederquist