Annons
 

Vill du gå på Mercedes-Benz Fashion Week Stockholm i augusti? Se hit!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Vinn en ultimat modeupplevelse under Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm!

Vinn en ultimat modeupplevelse under Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm!

Svenska VideofyMe lanserade nyligen en mobilapp som gör det enkelt och smidigt att sätta ihop roliga videoklipp. Nu presenterar de tillsammans med bland annat världsledande bloggnätverket Tumblr en global tävling där bloggare världen över får chansen att vinna den ultimata modeupplevelsen under Mercedes-Benz Fashion Week S/S 2013 i Stockholm den 27-29 augusti 2012.

Annons

Tävlingen pågår under en månad (9 juli – 12 augusti) och är en internationell jakt på inspirerande talanger som vågar tänka utanför ramarna och kreativt kan förmedla mode med hjälp av VideofyMe-appen.

De tio videoklipp som hunnit få flest gilla-markeringar under tävlingsperioden går vidare till final där en jurypanel bestående av bland andra legendariska Margareta van den Bosch (kreativ rådgivare på H&M) och Linda Leopold (chefredaktör på tidningen Bon) slutligen väljer ut den lyckliga vinnaren.

Vinnaren som tillkännages den 17 augusti får chansen att vara under hela modeveckan i Stockholm, synas på storyboard.tumblr.com, ett exklusivt medlemskap i Bloggers Wardrobe, en resa t/r till Stockholm och fem nätter på Story Hotel.

Gå in på videofymyfashion.tumblr.com för att läsa mer och delta i utmaningen! Lycka till!

#videofymyfashion

#videofymyfashion

Läs även: OMG! Vinn en Balenciaga-clutch, värd 7 995 kr!