Annons
 

Vinn hårborttagning från Veet

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Hårborttagningsprodukter från Veet Suprem’Essence.

Hårborttagning är en viktig del av många kvinnors skönhetsrutiner. När det görs ska det gärna vara på ett bekvämt sätt, vara skonsamt mot huden och helst dofta gott. Nya Veet Suprem’Essence är en ny hårborttagningsserie med essentiella oljor som gör huden mjuk och väldoftade.

Annons

Den nya serien finns i fyra olika varianter:

1. Spray On Hårborttagningskräm
Spreja krämen på det önskade området och vänta i 3 minuter. Sedan tar du bort krämen med den medföljande spateln. Skölj med vatten.
Pris: 95 kr/150 ml.

2. Hårborttagningskräm
Fördela krämen med hjälp av spateln i ett jämnt lager så att håret täcks helt. Vänta sedan i 3 minuter. Ta bort krämen med spateln och skölj ordentligt med vatten. Krämen går bra att använda på såväl ben och armhålor som bikinilinjen.
Pris: 90 kr/180 ml.

3. Vax Strips
Med vax får du hårfria ben i upp till fyra veckor. Värm vaxremsorna med dina handflator. Placera på huden och gnid längs med hårets växtriktning. Dra sedan omedelbart av remsan i en snabb rörelse mot hårets växtriktning. Avsluta med att ta bort vaxrester med våtservetterna.
Pris: 90 kr/18 vaxstrips och 4 våtservetter.

4. In Shower Hårborttagningskräm
Innan duschen applicerar du krämen med den rosa sidan av den medföljande svampen. Tack vare den vattenavvisande formulan kan du duscha med krämen kvar. Efter 3 minuter tar du bort resterande kräm med den vita sidan av svampen och sköljer med vatten.
Pris: 95 kr/135 ml.

Baaam har fått tag i fem kit med hårborttagningskräm och vax stripes att lotta ut. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i formuläret nedan och svara på frågan:

Vilken hårborttagningsmetod – om någon – använder du dig av i vanliga fall?

Tävlingen är avslutad! Vinnarna hittar du här!