Annons
 

Vinn hårprodukter från Waterclouds

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Ocean mist och Halo slippery zerum från Waterclouds.

Waterclouds är ett svenskt hårvårdsmärke vars produkter innehåller ämnet sea silk, som är ett vårdande protein som utvinns från havsalger. Produkterna är framställda med så lite vatten som möjligt, vilket gör att de innehåller ett högt koncentrat av vårdande ämnen.

Annons

Waterclouds Professionals består av ett 20-tal produkter för både vård och styling och finns att köpa på frisörsalonger i hela Sverige.

Baaam ger dig nu chansen att vinna ett av fem kit med två produkter!

  • Ocean mist
    En dryg hårspray med saltvattenkänsla som motverkar flygigt, statiskt hår och ger volym, stadga och en skön otvättad dagen efter-känsla. Produkten innehåller UV-skydd och hjälper till att skydda håret mot solens strålar. Passar alla hårtyper, men är speciellt bra för tunna, glatta hår om behöver form och volym.
    Pris: 100 kr/150 ml.
  • Halo slippery zerum
    En vårdande leave-in produkt med långverkande antistatisk effekt. Produkten ger håret maximalt med glans och lyster och hjälper samtidigt till att motverka slitna hårtoppar och ger torrt och trasigt hår nytt liv. Passar alla hårtyper, men är speciellt bra för torra, kraftigare hår som behöver extra mycket vård.
    Pris: 160 kr/30 ml.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i formuläret nedan och svara på frågan: Vad har du för hårtyp och frisyr?

Tävlingen är avslutad! Vinnarna hittar du här!

Av: Rose-Marie Söderlund