Annons
 

Vinn Wonder Kit från Make Up Store

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Vinn Wonder Kit från Make Up Store, värde 595 kr.

Vinn Wonder Kit från Make Up Store, värde 595 kr.

Wonder Kit från Make Up Store ger dig allt du behöver för en perfekt bas oavsett hudtyp. I kitet ingår mineralpuder i fyra olika nyanser och två borstar. Väljer du ett puder som är ljusare än din egen hudton passar det utmärkt som highlighter. Väljer du en mörkare nyans kan du använda det som ögonskugga och shading. Kabukiborsten är särskilt anpassad för applicering av mineralpuder och den mindre borsten, Foundation Brush, använder du på de områden där du vill ha en mer täckande bas. Du kan även blanda ditt mineralpuder med Skin Serum för en vårdande och krämig foundation.

Annons

Baaam har 5 stycken kit att lotta ut, värde 595 kr/st. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och svara på frågan:

Make Up Store har nyligen gjort ett samarbete med en av Hollywoodfruarna, vem?

Tävlingen är avslutad!
Rätt svar: Maria Montazami

Wonder Kit från Make Up Store.

Wonder Kit från Make Up Store.

Make Up Store var först på den svenska marknaden med mineralprodukter. Wonder Kit ger dig en bas som består av 100% rena mineraler, det finns inga konserveringsmedel, bindningsedel eller onaturliga tillsatser som kan irritera din hy. Istället verkar mineralerna lugnande, läkande och antiinflammatoriskt. Mineralerna har även ett brett spektra av hälsosamt skydd mot solens skadliga UVA- och UVB- strålning. Fördelarna med ett mineralpuder är förutom dess vårdande egenskaper är att du kan påverka hur täckande eller lätt du vill ha din bas, beroende på hur du applicerar produkten. Wonder Kit ger dig en täckande yta som döljer fina linjer och fyller din hy med lyster.