Annons
 

Vinnaren utsedd i Your Modas designtävling

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Maria Eriksson vann Your Modas designtävling med sitt bidrag "sailor goes eco".a

Det blev Maria Eriksson, 27 år från Stockholm, som kammade hem segern i designtävlingen hos Your Moda. Av drygt 10 000 bidrag var det Marias grönrandiga klänning ”sailor goes eco” som lyckades charma juryn allra bäst. Klänningen kommer att produceras och säljas i samtliga Vero Moda-butiker under våren 2010. Juryns motivering lyder:

Annons

”Vinnande bidraget är en enkel klänning som görs unik och spännande med designens, små fina detaljer som puffärm och randen i ny färgtappning. Marias bidrag tror vi blir en stor hit för våren och sommaren 2010.”

Maria svarar på några frågor i sin blogg:

Varifrån fick du inspiration till din klänningsmodell?
– Min inspiration kom från miljön och det kvinnliga.

Vad tror du gjorde att du vann?
– Jag tror att jag vann för att klänningen ligger rätt i tiden, ränder är ursnyggt och den kommer vara fantastisk snygg på alla fina tjejer där ute!

Har du designat något tidigare?
– Nej, bara i tankarna har så mycket idéer som ligger där som vill ut. 🙂

Vad har du för framtidsdrömmar för ditt designande?
– Att designa kläder och att arbeta i modebranschen har alltid varit en dröm för mig. Jag ska gå en mode stylistutbildning som startar snart, sen hoppas jag att jag får in en fot i branschen.

Hur känns det att få din klänning producerad, och såld i alla Sveriges Vero Moda butiker i maj månad?
– Helt FANTASTISKT! Det känns som en dröm, och tänk så roligt att få se någon som går förbi på gatan med klänningen!! Då kommer jag hoppa jämfota av lycka!

Av: Rose-Marie Söderlund