Annons
 

Zlatan hyllar sönerna med sin nya herrparfym

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Zlatan Ibrahimović lanserar personlig parfym.

Zlatan Ibrahimović lanserar personlig parfym.

Fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović, 33, har lanserat ett eget parfymmärke. Till sin hjälp har han bland andra haft den framstående parfymören Olivier Pescheux, men Zlatan har själv varit delaktig i hela processen.

Annons

– Vi har gjort ett fantastiskt jobb jag och mitt team. Vi har samlat de bästa för att skapa det bästa. Nu har jag en egen parfym som jag är mycket stolt över, säger Zlatan.

Doften är sportig och fräsch, men samtidigt sofistikerad. Bland doftnoterna finns bland annat bergamott, gräs, peppar, vit lavendel, lagerblad, läder och olika träslag.

Flaskans bläckblå färg är inspirerad av fotbollsstjärnans tatueringar och locket täcks av ett sigill med två av hans mest betydelsefulla sådana. En japansk karp som simmar mot strömmen och är en metafor för att gå sin egen väg, samt en indianfjäder som symboliserar kampen för sin rätt. I fjädern finns även initialerna M och V som står för sönerna Maximilian och Vincent.

zlatan-parfums-logo

Den första doftserien med namne ZLATAN släpps 12 augusti och består, förutom en parfym i två olika storlekar, även av bodyspray, showergel, deostick och deospray. Priserna ligger på mellan 179 och 699 kr.

Läs även:
Så väljer du rätt doft för rätt tillfälle
Clean lanserar doftljus och andra dofter för hemmet

Helena Seger med sönderna Maximilian och Vincent.

Helena Seger med sönderna Maximilian och Vincent.

Zlatan, Helena och sönerna Maximilian och Vincent.

Zlatan, Helena och sönerna Maximilian och Vincent.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures