Annons
7 julklappar som är (nästan!) helt gratis
 

7 julklappar som är (nästan!) helt gratis

Nu drar det ihop sig till jul – men för många är det en stor ångest att försöka ha råd med julklappar. Därför har Baaam listat sju julklappar som är nästan helt gratis.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs mer: Det är inte roligare att ge – 22 julklappar att unna dig själv


Spotifylista
Glöm det gamla blandbandet – 10-talets mixtape stavas Spotifylista. Det kanske inte är den roligaste presenten men å andra sidan är det lätt att tröttna på sin egen musik och en perfekt spellista speciellt anpassad för någon är en fin gåva.

Annons


Laga en middag
Att hinna med att träffa sina nära och kära när det är jobb, stress och vardag är inte alltid lätt. Varför då inte ge bort en helkväll med middag, vin och umgänge? Garanterat uppskattat!


Baka julgodis
Många tar sig inte längre tid att stå och baka julgodis – men det gör inte att man inte uppskattar att få det. Hembakt godis kan vara bland det godaste som finns och slås det in i fint cellonfanpapper blir det också en snygg present.


Massage
Hur många har inte ”utbytt” massage för att sedan dra sig för att ge massagen när turen kommer? Därför lär det vara extra uppskattat att få en halvtimme massage i julklapp utan krav. Ta bara lite olja du har hemma å kör! Lite kroppskontakt lär också göra relationen starkare.


Gör en sockerskrubb
Vem vill inte ha en mjuk och len kropp? Men bra skrubbar kan kosta en del – vilken tur att det är superbilligt att göra en själv. Bara att bland 3 dl socker, 1 dl kokosolja, 1,5 tesked doftolja och lite karamellfärg. Beata har en toppenguide här.


Utflyktsdag med ta med-fika
Det är kul att få uppleva sin egen stad på ett nytt sätt – så bjud in till en utflyktsdag till något ställe ni inte besökt och ta med lite fika.


Tryck en t-shirt eller tygkasse
Brukade du också trycka egna tröjor på högstadiet? Varför slutade du egentligen? Det är ett prima sätt att kirra en snygg och egen t-shirt eller tygkasse. Varför inte köra på klassikern ”GRL PWR”? Eller en klitt-shirt. Klicka här för en färdig mall.

Bildkälla: IBL/Unsplash Dave Lastovskiy/Siddharth Bhogra

 


 
 


Annons Laddar nästa artikel…