Annons
 

7 skäl till att just du borde springa The Color Run

Nej, löpning är inte för alla. Men The Color Run är. Gör loppet till en fest för dig och vännerna, kollegorna eller familjen. Spring eller gå färgglada 5 kilometer.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Här köper du biljett till The Color Run

Du kan ge en vän en sprakande upplevelse

Planerar du en möhippa, kickoff eller födelsedagsfest? Kombinera firandet med världens härligaste lopp. Vid start är bruden lika vit som på bröllopsdagen, men vid mål liknar hon snarare en regnbåge. Låt The Color Run göra dagen oförglömlig (genom att slå till på biljett här) 

Annons

Du får ett bättre sexliv

Nåja. Du får i alla fall lite bättre kondis. Och det är ju bra för lusten, har vi hört. 


Du kan bara vinna


Inte nog med att The Color Run är roligt – det är också ett lopp helt utan tidtagning. Släpp stress om måltider och tävling och låt det få vara en härlig fest.

Du går stärkt därifrån

Trots att loppet är allt annat än en tävling så är det ett perfekt tillfälle att klara av den där femman. Om du ännu inte har sprungit fem kilometer – låt The color run bli första gången. Du kommer inte att ångra dig. Köp biljett här.

Ytterligare ett skäl att festa, check!

Det behöver inte vara kollegorna eller möhippegänget du anmäler. Spring med familjen eller dina närmsta vänner. Loppet är en fest och partyt fortsätter efter att ni gått i mål.

Du får ett endorfinpåslag

Motion är ju som du säkert vet bra för både fysisk och psykisk hälsa. Låt loppet bli ett extra roligt träningspass i sommar. Det blir ett steg i din resa mot bättre kondition och kommer att göra dig glad hela dagen. Nu tvekar du inte längre va? 

Du skapar en like-bomb

Tänker du samma sak som vi? Färg=instavänligt. Du har säkert redan sett bilder från loppet. Spring femman och passa på att posta en like-raket som heter duga.

Läs också: Allt du behöver veta om The Color Run