Annons

Chanel öppnar äntligen butik i Stockholm.

 

Avslöjat: Då öppnar Chanel sin butik i Stockholm

I flera månader har vi väntat på att Chanel ska öppna sin butik i Stockholm. Nu är äntligen datumet satt för butikens stora invigning.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Efter flera månaders väntan och spekulationer är det avslöjat när Chanel öppnar sin första butik i Sverige. Butiken ligger i Stockholm på den exklusiva adressen Birger Jarlsgatan 7 och får grannar som Louis Vuitton, Gucci och Bottega Veneta. Butiken huserar i anrika restaurangen Bistro Jarls tidigare lokaler.

Annons
chanel stockholm priser

Nu kan du shoppa en Chanel Boy Bag i Sverige!

Butiken öppnar på onsdag den 18 maj 2016 klockan 10.00 och blir på sammanlagt 169 kvadratmeter. I butiken kommer hela Chanels ordinarie sortiment att säljas, förutom exklusiva diamantsmycken.

– Chanel har sedan vi började utveckla området stått på vår önskelista över varumärken som vi vill etablera och det är därför mycket glädjande att äntligen hälsa Chanel välkommen till Bibliotekstan och Stockholm, sade Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik Stockholm på Hufvudstaden, till sajten Baaam tidigare i år.

Hur många känner för att lägga vantarna på en Chanel Boy Bag? Vi kan bara gissa att det står högst på önskelistan för många just nu.

Läs även:
8 enkla tecken – så vet du om väskan är fejk
Det kan du köpa om ett år om du skippar take away-latten i dag
Modebloggarna om vårens hetaste trender 2016

Foto: IBL