Knipkulor i äkta guld.

Guldläge! Nu kan du unna fittan knipkulor i äkta guld

Du glömmer väl inte dina knipövningar? I så fall kanske ett par knipkulor i äkta guld kan motivera dig – men då får du vara beredd att hosta upp omkring 22 000 kronor.

Sexleksaksföretaget LELO har bestämt sig för att sätta guldkant på Sveriges alla fittor. De har nämligen lanserat ett par oerhört exklusiva knipkulor i 20 karat guld – till det nätta priset 21 900 kronor.

”Bäckenbottenträning tillhör träningen som ofta inte blir av och det vill vi ändra på. Genom att lansera lyxiga knipkulor i 20 karat guld vill vi göra träningen mer lustfylld och samtidigt sätta guldkant på tillvaron”, går det att läsa i Lelos pressmeddelande.

De guldiga knipkulorna innehåller en inre vikt som rullar fritt inuti kulorna när bäraren rör på sig vilket på så sätt automatiskt aktiverar musklerna. För den som hellre kniper ett par stålkulor i silver finns även sådana – och de kostar bara 14 900 kronor paret!

Knipkulor kan ge bättre orgasmer

Bäckenbottenträning är bra för att förebygga inkontinens – men också för att nå mer intensiva orgasmer. Med hjälp av knipövningar kan du dessutom få lättare till orgasm, och det kan hjälpa många svenskor i nöd. I Folkhälsomyndighetens senaste sex- och samlevnadsstudie uppger nämligen fler än en av tio kvinnor att de har svårt att komma vid sex.

Tidigare i år släppte Lelo en egen undersökning som kom fram till samma nedslående resultat, och det var den studien som fick företaget att lansera de lyxiga kulorna.

– Våra knipkulor i guld är ett svar på det och ett verktyg för att fler ska kunna ha ett bra sexliv. Vår vision är att sexleksaker och hjälpmedel ska bli en naturlig del av sexlivet – det är bättre att använda leksaker än att lsuta ha sex eller fejka en orgasm, säger Luka Matutinovic, Global Marketing Director på Lelo.

Läs mer:

Starkare bäckenmuskler ger mer sexuell njutning

Så förbereder du dig inför förlossningen – bästa tipsen