Träningsbloggarna Anja & Alexandra: Därför springer vi The Color Run

Träningsbloggarna Anja & Alexandra: Därför springer vi The Color Run

Anja Forsnor vill springa ett glädjefyllt och lättsamt lopp – och bara ha kul. Därför springer hon The Color Run med kompisen Alexandra Kamperhaug. Och de utlovar fest efteråt.

En vanlig träningsvecka i bloggaren och författaren Anjas liv innebär löpning i kombination med styrketräning och kampsport med Elle-kollegan Alexandra Kamperhaug. Sedan hon anmält sig till The Color Run blir det lite extra vikt på det förstnämnda.

– Jag tränar ungefär som vanligt, men det blir såklart störst fokus på löpningen. Jag kommer att springa tillsammans med Alexandra, vilket ska bli jättekul, säger hon.

Läs mer: Allt du undrar om The Color Run


The Color Run är precis rätt typ av lopp för Anja, eftersom löpningen fått lämna plats åt något viktigare under en period.

– Det var länge sedan jag sprang ett lopp, det har blivit mindre sånt sedan jag fick barn. Därför är det perfekt att springa The Color Run som är helt prestationslöst och relativt kort lopp som dessutom verkar riktigt kul att springa, fortsätter hon.


Anja Forsnor in action.

Anja ser framemot att springa ett lopp som bara går ut på att ha roligt och att inspireras av löparglädjen hos de andra deltagarna. Efter loppet ska det självklart firas, men på vilket sätt är det inte bestämt än.

– Om vi får feeling blir det nog lite fest när vi har gått i mål. Om vi får ännu mer feeling kanske vi badar i Årstaviken!

Tvekar du fortfarande? Läs: 7 skäl till att just du borde springa The Color Run