Annons
 

Premiär för Baaams horoskop! Det säger stjärnorna om ditt september

Äntligen har Baaam ett eget månadsastro! Grymma Nathalie Bram är kvinnan som ligger bakom vårt pinfärska horoskop och guidar dig genom höstens framgångar och utmaningar.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Av: Nathalie Bram

Läs mer: Magi, astrologi och tarot – varför är alla helt besatta av ockultism just nu?

Väduren

Nu får du ett superbra tillfälle att få in mer flow i din vardag, förenkla och se till att skapa dig rutiner som passar dig bättre kära Vädur. Det handlar om att styra upp och använda din tid och energi på bästa sätt. Skaffa dig en träningsform som funkar och kickstarta hösten med att köra en mer hållbar livsstil. Rensa ut ur garderober, skåp eller var du än samlar på dig en massa skit. Kärlekslivet lovar passion och hetta oavsett status. Räkna med lite drama om du inte vet vad du själv vill.

Annons

Oxen

Dags för dig att plocka fram ditt allra bästa jag kära Oxe. September erbjuder dig en tid i rampljuset och du kan hamna i centrum av olika anledningar. Gör dig redo för en händelserik period där också dina passioner kan ta rejäl fart. Kanske börjar du göra business utav dina talanger eller så ser du till att livet makes it happen för dig! Kärlekslivet kan innebära lite dubbla budskap och du kan vara på hugget samtidigt som du är extra försiktig med just dina egna känslor.

Tvillingarna

Den här månaden har du ett utmärkt läge att ta tag i din bostad kära Tvilling. Du kanske vill sälja, köpa eller bara inreda lite mer så att det blir mer du. Satsa på att bjuda hem dina allra närmaste på middagar, men se upp för att hamna i klorna på någon som gärna njuter lite extra utav din gästvänlighet. Var tydlig och sätt gränser! Ge dig själv utrymme och se till att dina egna behov är prio ett. I kärlekslivet finns där gott om chanser till flirtande eller en romans med en vän.


Kräftan

Nu behöver du bli peppad med intressanta nyhetsflöden kära Kräfta. Satsa på att ladda ner en ny pod, umgås mer med dina vänner som alltid har något att komma med eller varför inte bli din egen inspiratör? Rätt läge för dig att starta upp en social kanal och sprida dina talanger. Anmäl dig till en kurs eller ett webinar! Det finns inget utrymme här för att ha en laid back attityd. Relationsmässigt är du säker på din sak och du visar mer än gärna hur långt du är beredd att gå.

Lejonet

Den här månaden mår du bäst med lite struktur i livet men se till att skapa utrymme för spontana möten också kära Lejon. Det kan dyka upp möjligheter som gör att du får in mer cash just nu. Ett jobberbjudande kan oväntat komma eller en chans att klättra uppåt i karriären. Var absolut inte rädd för att hålla dig framme och visa vad du vill. Du har allt och lite till för tillfället vilket ger bra med utdelning i dina relationer. Spelplanen är din och du har förturen att välja och vraka.

Jungfrun

September rivstartar för dig och om det har känts segt så börjar saker lossna i ditt liv kära Jungfru. Du har verkligen ett flow när det kommer till din livsstil, dina drömmar och inte minst dina relationer. Ett nytt DU och även ett nytt kapitel i livet väntar. Nu handlar det för dig om att själv vara aktiv och vara passionerad i allt du gör. Möjligheterna till att synas och få cred kommer vara simpla så make it happen. Förvänta dig romantik på kärleksfronten men akta dig för rosa glasögon.


Vågen

Om du vill göra en insats för dig själv så ska du se till att skapa en bra stämning runt dig kära Våg. Nu handlar allt om din inställning till din omgivning, hur du hanterar stressande nyhetsflöden eller hur pass villig du är att faktiskt släppa taget om saker som inte längre är till någon fördel för dig. Släpp det bara. Bra tajming för att börja meditera, yoga eller varför inte testa healing? Utsätt dig för egentid och locka fram din kreativa sida. Säg hejdå till dåliga mönster och boosta dig själv inifrån och ut.

Skorpionen

September kommer erbjuda dig en chans att använda dig utav dina sociala nätverk kära Skorpion. Se till att putsa på dina profiler och håll en tydlig linje som är kopplad till vad du vill ha ut av livet. Detta är en tid för events, tillställningar och dessutom kan du knyta en hel del relevanta och spännande kontakter. Nu står också dina planer och drömmar i fokus och du kan behöva checka av att de fortfarande är aktuella. I kärlekslivet ser det ut att kunna hetta till med någon som har intressanta erfarenheter.

Skytten

Nu är det du kära Skytt, som har flowet med dig att uppnå dina högt uppsatta mål! Oavsett om det rör sig om din karriär, dina talanger, dra igång ett projekt eller bli din egen boss så kommer du att lyckas. Det gäller att du tar för dig, presterar och visar vad du går för. Snabba förändringar som höjer tempot får inte avskräcka dig! Gör dig bara redo för att klättra och nå till toppen. Ha en öppen attityd när det kommer till kärlekslivet och vilka du väljer att släppa in i ditt liv, allt kan hända!

Läs mer: Inspiration: Tatueringar som matchar ditt stjärntecken


Stenbocken

Den här månaden kommer kunna höja din puls och få dig att verkligen vidga dina perspektiv och vyer kära Stenbock. Utmärkt för studenter att bli inspirerade och vilja söka ännu mer kunskap. Anmäl dig till kurser eller webinars! Lyft blicken och se vilka möjligheter du har runt omkring dig. Bra läge annars att boka en längre resa och få inspiration från andra kulturer. Livet blir mer spännande när du släpper loss och följer med i flödet lite mer. I kärleken är det passion och djupare känslor som väntar.

Vattumannen

Den här månanden erbjuder dig att se till den djupare och lite mer mystiska sidan av livet kära Vattuman. Här får du också ett grymt tillfälle att göra personliga förändringar, ägna dig åt psykologi och självhjälp. När du inser att du går runt och bär på en massa gamla känslor och taskiga mönster så är det bara att släppa dem, en gång för alla. Du kan ha extra flyt när det gäller ekonomi eller att investera i något, få ner dagliga kostnader och pressa ner priser. Nu kan du också möta den rätta i kärlekslivet.

Fiskarna

Det är September och festligheter på gång i ditt liv kära Fisk. Mycket tillställningar och flera chanser att mingla med människor som kan ha stor betydelse i ditt liv. Om du är sugen på att skaffa dig en partner in crime är detta ett toppenbra tillfälle. Innan du hunnit tänka över saker kan du sitta med ett avgörande kontrakt i handen. Var tydlig med vad du är ute efter, vad du själv är beredd att lägga in osv. Du har allt att vinna och din charm kommer ta dig långt!

Foto: IBL, ESA/Hubble, privat