Nyårslöften 2019

Baaam väljer: Här är våra nyårslöften inför 2019

Årsskiftet är nära nu! Baaam-redaktionen listar våra nyårslöften inför ett krispigt nytt 2019.

Jennie Sandberg, chefredaktör:

Förutom att äta mer lakrits, för det gör mig till en bättre människa, lovar jag mig själv att planera privata saker i god tid. Jag älskar spontanitet och att vada i möjligheter, men har lärt mig med åren att de riktigt stora grejerna måste a, ritas in i agendan och b, planeras för att c, faktiskt bli av. 2019 kan alltså bli året vi har en uppstyrd sommarsemester till exempel!


Unni Zetterling, videoproducent:

Bli bättre på att sopsortera. Jag är redan bra, men tänker att jag kan bli grym!


Emma Blomberg, moderedaktör:

ÄR 2019 året då jag faktiskt rensar garderoben och skapar den där basgarderoben jag som moderedaktör så många gånger refererar till, men om jag ska vara helt ärlig egentligen aldrig varit så himla nära!? Ja, jag tror det. Rådande återvinningstrend kommer hjälpa mig. Nu kör vi!


Nathalie Mark, digital redaktör:

Jag tycker nyårslöften är svårt eftersom det är lätt att lova guld och gröna skogar men nästan omöjligt att lyckas med det sedan mellan sena jobbdagar, matlagning och allt det där andra man ska hinna med i livet. Jag vill helt enkelt inte säga att jag ska göra något och sedan känna mig besviken över att jag inte lyckats. Så jag har valt att fokusera på det lilla. Mitt nyårslöfte till mig själv är att försöka hitta en stund varje dag där jag gör något annat än att sitta med mobilen eller kolla på tv. Det spelar ingen roll om det är en promenad, att laga mat i lugn och ro eller att slå sig ned med en bok och en kopp te. Jag känner att jag saknar de där stunderna att hinna landa lite, så jag ska göra mitt bästa för att ge mig dem som en paus i vardagen och se om jag kanske dessutom kan hinna läsa lite fler böcker på köpet.


Sara Zettergren, digital redaktör:

Mitt nyårslöfte är att inte ha något. Istället gör jag en lista över saker jag vill göra men det måste inte hända under det kommande året. På så sätt har jag ingen press på mig men ändå massa roliga saker att se fram emot!

Läs mer:
11 nyårslöften du borde ge dig själv i år
Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i december
Här firar du nyår i Stockholm, Göteborg och Malmö