Läs ditt horoskop för vecka 14 2021 här

Läs ditt horoskop för vecka 14 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 14 2021 här.

Hur blir april för ditt stjärntecken? Läs hela månadens horoskop redan nu här!

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Nu har du inte tid att ta reda på vad du vill utan du bara kör, testar dig fram och går det så går det. Plocka bort det som distraherar dig från att fullfölja dina uppdrag. De första dagarna kan du slänga ut trådar för att senare själv vara kreativ och få det på ditt sätt. Satsa på kärlek och på det som ger livslust.

Ditt flow: Spontanitet!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Den här veckan är perfekt för att skriva ner idéer, kreativa projekt eller för att låta dig inspireras. Du behöver inte veta vart eller hur du ska rikta den här energin. En specifik väg kommer dyka upp vid ett senare tillfälle, när du är redo. Drömmar innehåller viktiga meddelanden till dig så våga lyssna och släppa in.

Ditt flow: Du känner ditt syfte!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Det finns flera förändringar som du vill göra i ditt liv och den här veckan kan du ta ett par av de steg kära Tvilling. Ansträng dig inte ens för att försöka räkna ut din framtid utan ta den feeling du har och följ den. Säg ja till det okända och acceptera att allt inte sker över en natt. Roliga människor livar upp din vardag.

Ditt flow: Gå bortom gränser!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Veckan innehåller en blandning av både känslor och mer tydliga vibbar kära Kräfta. Det handlar dels om vart du själv väljer att lägga ditt fokus. Jobb/skola tar av din tid men däremellan har du möjligheten att dyka in i helt andra världar. Läs en bok, ring en gammal vän eller gör en spontan aktivitet mitt i allt.

Ditt flow: Du skapar ditt liv!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Du jobbar med att bli medveten om dina egna issues, vad som stoppar dig och vilka drömmar som håller dig levande kära Lejon. Det viktiga i den här processen är att du accepterar precis allt, både känslor och situationer för att kunna ta dig vidare. I möten med andra ser du på saker med andra ögon. En kärlek kan inspirera dig.

Ditt flow: Ta långa promenader!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du satsar gärna på finlir av olika grejer när veckan kickar igång kära Jungfru. Se till att du ägnar tid åt dig själv, behov och vad som får dig att känna passion. Vänner eller en kärlek gör att du slappnar av något, att du värdesätter det som händer och lägger all planering åt sidan. När känslorna är utanpå har du någon att bolla med, gör det.

Ditt flow: En inre kraft!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Inled veckan med att avsätta tid till dig själv, dina intressen och till vänner/kärlek kära Våg. Det här är en inspirerande tid där du fångar upp mycket av det som gör livet lite roligare. Du söker harmoni och du hittar den där balansen som gör att vardagen flyter på. Relationer går som på räls när du själv öppnar upp för möjligheter.

Ditt flow: Bekräfta dig själv!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Kickstarta veckan med att städa upp där hemma och skapa space för att koppla av kära Skorpion. Din kreativitet blåser till liv och nu kan du hitta riktiga smarta lösningar, särskilt på jobbet/i skolan eller i din egna business. Du har en känsla för hur du vill ha det och du ger dig inte. Andra personer supporta dig mer än gärna.

Ditt flow: Förenklad vardag!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

I veckan kan du få nya inslag till uppdateringar i ditt hem, dina sociala medier eller projekt som verkligen engagerar dig kära Skytt. Du nöjer dig inte med det som är halvdant utan du vill ha the real deal. En romans kan ta en helt ny vändning och du kan tappa kontrollen över vart det här ska leda. Mer än vad du förväntat dig kanske?

Ditt flow: Good vibes!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du är grym på att klara av precis allt och den här veckan kan du kläcka både en och två idéer som rör cashflow kära Stenbock. Om du vill göra förändringar i din bostad kan du söka och hitta massor med inspo kring hur du kan komma billigast undan. Det behöver inte kosta för att få det du önskar.

Ditt flow: Intima samtal!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Veckan drar igång med mycket energi och du borde satsa på att göra riktigt ansträngande aktiviteter för att få ordentligt utlopp. Du har saker hela tiden som tar all din uppmärksamhet och fokus. Glöm inte bort att till exempel ta en chillkväll där du unnar dig själv något extra. Du förtjänar att skämma bort dig.

Ditt flow: Givande möten!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Ger dig själv ett break när veckan startar och håll ett casual schema kära Fisk. Du kommer älska att landa i dina egna tankar och filosofier. Kreativitet och avslappning is the shit. Det kommer också finnas de dagar då du vill leva ut allt det där som du bär på och den möjligheten tar du. Det viktiga är att du är bekväm.

Ditt flow: Tillit till dina egna beslut!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Månadshoroskop april 2021: Så blir april för ditt stjärntecken

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Därför ska du dejta någon som INTE passar ihop med ditt stjärntecken (ja, du läste rätt)